Povezane vesti

ELITA 7: Izabran novi vođa, da li je ona prvi finalista? (VIDEO)

ELITA 7: Izabran novi vođa, da li je ona prvi finalista? (VIDEO)

Svet plus 08.07.2024
U rijaliti ELITA 7, stiglo je pismo Velikog šefa u kome je određen i novi vođa, poslednji u ovoj sezoni. Nakon što je Nikola Lakić, sinoć izbačen iz ELITE pred samo finale, ostavio je pismo u kome je naveo i ime novog vođe. Kao što se i… »
On je izbačen iz "elite" pred samo finale: Bio na korak da prevari ženu, pa se uplašio: "Nadam se da me ne čekaju koferi"

On je izbačen iz "elite" pred samo finale: Bio na korak da prevari ženu, pa se uplašio: "Nadam se da me ne čekaju koferi"

Blic 08.07.2024
Zadrugu 7 Elita je sinoć napustio Nikola Lakić. Naime, zbog najmanjeg broja glasova publike, Nikola Lakić je napustio imanje u Šimanovcima, a onda je u studiu komentarisao svoje učešće. - Mislim da sam pokazao da sam zanimljiv, kreativan i rečin… »
ELITA 7: On je izbačen iz rijalitija pred samo FINALE! (VIDEO)

ELITA 7: On je izbačen iz rijalitija pred samo FINALE! (VIDEO)

Svet plus 08.07.2024
U rijalitiju ELITA 7, sinoć je održano još jedno izbacivanje, a gledaoci su birali između četvoro takmičara. Ove nedelje nominovani su bili Ivan Marinković, Nikola Lakić, Bojana Pavlović i Miljana Kulić. Nakon igrice koju im je zadao Veliki… »
On se neće boriti za 100.000 €! Bio na korak da prevari ženu, sad strepi od povratka kući: Nadam se da me ne čekaju…

On se neće boriti za 100.000 €! Bio na korak da prevari ženu, sad strepi od povratka kući: Nadam se da me ne čekaju…

Kurir 08.07.2024
Nikola Lakić izbačen je pred samo finale iz Elite jer je imao najmanje podrške publike. - Mislim da sam pokazao da sam zanimljiv, kreativan i rečin. Jako mi nedostaje moja Coka i moj sin Lazar i nadam se da me ne čekaju koferi ispred stana, kako mi… »

Vesti dana »