Povezane vesti
Rusija i Ukrajina: Kako je Ukrajina postala najveće minsko polje na svetu
Blic 08.07.2024
„U početku nisam osećala bol", kaže Lidija dok se priseća dana kada je zauvek ostala osakaćena. „Došlo je do eksplozije i potom sam videla kako vodoskok krvi šiklja iz mog stopala", dodaje. U julu 2023. godine, ova 70-godišnjakinja se odvezla do šume da… »
Danas 08.07.2024
„U početku nisam osećala bol“, kaže Lidija dok se priseća dana kada je zauvek ostala osakaćena. „Došlo je do eksplozije i potom sam videla kako vodoskok krvi šiklja iz mog stopala“, dodaje. U julu 2023. godine, ova 70-godišnjakinja se odvezla do šume da… »
Južne vesti 08.07.2024
Getty Images „U početku nisam osećala bol", kaže Lidija dok se priseća dana kada je zauvek ostala osakaćena. „Došlo je do eksplozije i potom sam videla kako vodoskok krvi šiklja iz mog stopala", dodaje. U julu 2023. godine, ova 70-godišnjakinja se… »
NIN 08.07.2024
"U početku nisam osećala bol", kaže Lidija dok se priseća dana kada je zauvek ostala osakaćena. "Došlo je do eksplozije i potom sam videla kako vodoskok krvi šiklja iz mog stopala", dodaje. U julu 2023. godine, ova 70-godišnjakinja se odvezla do šume da… »
Radio 021 08.07.2024
Od početka rata 2022. godine, skoro 300 ljudi poginulo je u Ukrajini u incidentima izazvanim minama i drugim eksplozivnim sredstvima postavljenim širom zemlje. Getty Images „U početku nisam osećala bol", kaže Lidija dok se priseća dana kada je zauvek… »
BBC News 08.07.2024
Od početka rata 2022. godine, skoro 300 ljudi poginulo je u Ukrajini u incidentima izazvanim minama i drugim eksplozivnim sredstvima postavljenim širom zemlje. „U početku nisam osećala bol", kaže Lidija dok se priseća dana kada je zauvek ostala… »
Vesti dana »

Na Kosovu odloženo saslušanje predsednika Srpske liste planirano za 18. jun
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Amerikanci predložili da se napravi pauza: Ušakov: Suspendovano pitanje nove runde pregovora između Rusije i SAD
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Rektor Đokić o pregovorima sa premijerom Macutom: Univerzitet nije protiv države, nisam protivnik vlasti
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Adriana je bila moždano mrtva u 6. nedelji trudnoće, održavali je u životu zbog zabrane abortusa: Rodila je sina, a nju će ove nedelje isključiti sa aparata !(foto)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Novi dekan Filozofskog fakulteta u Nišu profesor Vladimir Ž. Jovanović
Blic pre 6 satijoš 1 povezana