Повезане вести
Русија и Украјина: Како је Украјина постала највеће минско поље на свету
Блиц 08.07.2024
„У почетку нисам осећала бол", каже Лидија док се присећа дана када је заувек остала осакаћена. „Дошло је до експлозије и потом сам видела како водоскок крви шикља из мог стопала", додаје. У јулу 2023. године, ова… »
Данас 08.07.2024
„У почетку нисам осећала бол“, каже Лидија док се присећа дана када је заувек остала осакаћена. „Дошло је до експлозије и потом сам видела како водоскок крви шикља из мог стопала“, додаје. У јулу 2023. године, ова… »
Јужне вести 08.07.2024
Гетти Имагес „У почетку нисам осећала бол", каже Лидија док се присећа дана када је заувек остала осакаћена. „Дошло је до експлозије и потом сам видела како водоскок крви шикља из мог стопала", додаје. У јулу 2023. године, ова… »
НИН 08.07.2024
"У почетку нисам осећала бол", каже Лидија док се присећа дана када је заувек остала осакаћена. "Дошло је до експлозије и потом сам видела како водоскок крви шикља из мог стопала", додаје. У јулу 2023. године, ова… »
Радио 021 08.07.2024
Од почетка рата 2022. године, скоро 300 људи погинуло је у Украјини у инцидентима изазваним минама и другим експлозивним средствима постављеним широм земље. Гетти Имагес „У почетку нисам осећала бол", каже Лидија док се… »
BBC News 08.07.2024
Од почетка рата 2022. године, скоро 300 људи погинуло је у Украјини у инцидентима изазваним минама и другим експлозивним средствима постављеним широм земље. „У почетку нисам осећала бол", каже Лидија док се присећа дана када… »
Вести дана »
Орбан: Припреме за самит Трамп-Путин у Будимпешти и даље трају; Рјабков: Нема значајних препрека за сусрет лидера
РТВ пре 8 минутајош 62 повезане
Гласање посланика Скупштине Србије о свим тачкама дневног реда јесењег заседања
РТС пре 3 минутајош 19 повезаних
Нба лига је почела спектакуларно: Дончиће невероватан у поразу Лејкерса!
Хот спорт пре 2 сатајош 24 повезане
Пожару испред скупштине претходио инцидент и интервенција полиције
Бета пре 19 минутајош 44 повезане