Povezane vesti
"Muž me je varao sa sestrom i poveo je moju ćerku sa njima": Šokantna ispovest bivše zadrugarke
Telegraf 08.07.2024
Preporučujemo. Nekadašnja zadrugarka Slađa Lazić Bošković , iznela je skandalozne tvrdnje o aferi svog supruga i njene rođene sestre. - Imali su nešto, ali da li su bili u vezi to ne znam. Nakon što sam ja ušla u " Elitu" on je otišao na Zlatibor, kad… »
"Suprug me je prevario sa mojom rođenom sestrom" Rijaliti učesnica saznala šok detalje, sve ispričala javno, nastao muk u…
Alo 08.07.2024
Otkrila kada je primetila prve simpatije između njih dvoje. Bivša učesnica Elite, Slađa Lazić Bošković, iznela je skandalozne tvrdnje o aferi svog supruga i njene rođene seestre. - Imali su nešto, ali da li su bili u vezi to ne znam. Nakon što sam ja… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 73 povezane

Vlada Srbije usvojila odluku o povećanju minimalne zarade sa 404 na 551 evro
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 41 povezana

Potpuna obustava saobraćaja u centru Beograda: Uklanjaju se vozila, izmenjene trase gradskog prevoza
B92 pre 3 satajoš 22 povezane

„Kaliniću blokaderu uctašo“: Poruke mržnje legendarnom košarkašu
Sport klub pre 37 minutajoš 14 povezanih

Ko je Čarli Kirk, ubijeni ljubitelj Trampa, šta kaže šef Bele kuće i kuda ide Amerika
BBC News pre 52 minutajoš 20 povezanih