Повезане вести
"Муж ме је варао са сестром и повео је моју ћерку са њима": Шокантна исповест бивше задругарке
Телеграф 08.07.2024
Препоручујемо. Некадашња задругарка Слађа Лазић Бошковић , изнела је скандалозне тврдње о афери свог супруга и њене рођене сестре. - Имали су нешто, али да ли су били у вези то не знам. Након што сам ја ушла у " Елиту" он је… »
"Супруг ме је преварио са мојом рођеном сестром" Ријалити учесница сазнала шок детаље, све испричала јавно, настао мук у…
Ало 08.07.2024
Открила када је приметила прве симпатије између њих двоје. Бивша учесница Елите, Слађа Лазић Бошковић, изнела је скандалозне тврдње о афери свог супруга и њене рођене сеестре. - Имали су нешто, али да ли су били у вези то не… »
Вести дана »

Марија Васић: Требаће ми неко време да се навикнем да могу слободно да ходам улицом после 7 месеци
Н1 Инфо пре 15 минутајош 31 повезана

Фон дер Лајен разговарала са представницима цивилног сектора о стању демократије у Србији
Бета пре 21 минутајош 41 повезана

Путин и Ел Шара у Кремљу: Сирија ц́е поштовати све раније споразуме са Русијом /видео/
Спутник пре 55 минутајош 31 повезана

"Док је традиционално варао жену био вам је икона, а сад најгори": Оплео по лицемерју људи због Вујадинове афере
Мондо пре 20 минутајош 34 повезане