Povezane vesti
"Muž me je varao sa sestrom i poveo je moju ćerku sa njima": Šokantna ispovest bivše zadrugarke
Telegraf 08.07.2024
Preporučujemo. Nekadašnja zadrugarka Slađa Lazić Bošković , iznela je skandalozne tvrdnje o aferi svog supruga i njene rođene sestre. - Imali su nešto, ali da li su bili u vezi to ne znam. Nakon što sam ja ušla u " Elitu" on je otišao na Zlatibor, kad… »
"Suprug me je prevario sa mojom rođenom sestrom" Rijaliti učesnica saznala šok detalje, sve ispričala javno, nastao muk u…
Alo 08.07.2024
Otkrila kada je primetila prve simpatije između njih dvoje. Bivša učesnica Elite, Slađa Lazić Bošković, iznela je skandalozne tvrdnje o aferi svog supruga i njene rođene seestre. - Imali su nešto, ali da li su bili u vezi to ne znam. Nakon što sam ja… »
Vesti dana »

Kraj miholjskog leta u Srbiji: Evo kada nam stiže nova tura pljuskova s grmljavinom i vetrom olujne jačine
Blic pre 49 minutajoš 28 povezanih

Protest poljoprivrednika u Novom Sadu; Pokrajinski sekretarijat: Poljoprivrednici iz Vojvodine su privilegovani
RTV pre 34 minutajoš 31 povezana

Prva reakcija Rusije: Zatvaranje neba nad Ukrajinom značilo bi rat sa NATO-om
Nova pre 1 satjoš 21 povezana

MUP demantuje navode da je policija 5. septembra u Novom Sadu koristila CN gas
Moj Novi Sad pre 5 satijoš 10 povezanih

Ministar prosvete Stanković: Ako nastavnici blokiraju početak školske godine, neće dobiti platu
Radio 021 pre 2 satajoš 18 povezanih