Povezane vesti
Sudija Ivošević demantovao Sava Manojlovića: Njegova izjava o Rio Tintu nije tačna VIDEO
B92 08.07.2024
Sudija Vrhovnog suda u penziji Zoran Ivošević izjavio je gostujući na N1 da izjava Sava Manojlovića o Ustavnom sudu "nije dobra i nije tačna". Sudija Vrhovnog suda u penziji Zoran Ivošević izjavio je u Novom danu da izjava Sava Manojlovića o Ustavnom… »
U čemu je pogrešio Savo Manojlović?: Sudija Ustavnog suda u penziji o tvrdnjama da taj sud ne može da ukine odredbu na zahtev…
Danas 08.07.2024
Sudija Vrhovnog suda u penziji Zoran Ivošević izjavio je da izjava Sava Manojlovića o Ustavnom sudu „nije dobra i nije tačna“. Osvrnuo se na jučerašnja dešavanja u Loznici i rekao da se to „može tumačiti na dva načina“. „Mislim da oni to rade zbog toga… »
„Izjava Sava Manojlovića nije tačna“: Sudija Ivošević objasnio kako se može pokrenuti postupak kod Ustavnog suda
Novi magazin 08.07.2024
Sudija Vrhovnog suda u penziji Zoran Ivošević izjavio je u Novom danu da izjava Sava Manojlovića o Ustavnom sudu "nije dobra i nije tačna". Osvrnuo se na jučerašnja dešavanja u Loznici i rekao da se to „može tumačiti na dva načina“. „Mislim da oni to… »
„Izjava Sava Manojlovića nije tačna“: Sudija Ivošević objasnio kako se može pokrenuti postupak kod Ustavnog suda
N1 Info 08.07.2024
Sudija Vrhovnog suda u penziji Zoran Ivošević izjavio je u Novom danu da izjava Sava Manojlovića o Ustavnom sudu "nije dobra i nije tačna". Osvrnuo se na jučerašnja dešavanja u Loznici i rekao da se to „može tumačiti na dva načina“. „Mislim da oni to… »
Vesti dana »

Tramp upravo potvrdio Evo kad će se i gde sastati sa Putinom (foto/VIDEO)
Alo pre 3 satajoš 2 povezane

Putin hoće ovo da bi prekinuo rat: Od Trampa traži samo jedno, predstavio ceo plan: "On mu zapravo poručuje..."
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Poginula 21 osoba, među njima i devojčica (10): Školski autobus prešao u suprotnu traku, pa sleteo u jarak: Užas u Keniji (foto)
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Vozači sa probnom dozvolom ne mogu da voze svaki automobil: Ovo je spisak dozvoljenih, a ko krši pravilo, kazne idu do 80.000 dinara
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

Tenzije na severu Kosova: Jednoj osobi pritvor zbog pretnji tokom Džez festivala, druga puštena uz izrečenu kaznu
Blic pre 6 satijoš 1 povezana