Povezane vesti
Sudija Ivošević demantovao Sava Manojlovića: Njegova izjava o Rio Tintu nije tačna VIDEO
B92 08.07.2024
Sudija Vrhovnog suda u penziji Zoran Ivošević izjavio je gostujući na N1 da izjava Sava Manojlovića o Ustavnom sudu "nije dobra i nije tačna". Sudija Vrhovnog suda u penziji Zoran Ivošević izjavio je u Novom danu da izjava Sava Manojlovića o Ustavnom… »
U čemu je pogrešio Savo Manojlović?: Sudija Ustavnog suda u penziji o tvrdnjama da taj sud ne može da ukine odredbu na zahtev…
Danas 08.07.2024
Sudija Vrhovnog suda u penziji Zoran Ivošević izjavio je da izjava Sava Manojlovića o Ustavnom sudu „nije dobra i nije tačna“. Osvrnuo se na jučerašnja dešavanja u Loznici i rekao da se to „može tumačiti na dva načina“. „Mislim da oni to rade zbog toga… »
„Izjava Sava Manojlovića nije tačna“: Sudija Ivošević objasnio kako se može pokrenuti postupak kod Ustavnog suda
Novi magazin 08.07.2024
Sudija Vrhovnog suda u penziji Zoran Ivošević izjavio je u Novom danu da izjava Sava Manojlovića o Ustavnom sudu "nije dobra i nije tačna". Osvrnuo se na jučerašnja dešavanja u Loznici i rekao da se to „može tumačiti na dva načina“. „Mislim da oni to… »
„Izjava Sava Manojlovića nije tačna“: Sudija Ivošević objasnio kako se može pokrenuti postupak kod Ustavnog suda
N1 Info 08.07.2024
Sudija Vrhovnog suda u penziji Zoran Ivošević izjavio je u Novom danu da izjava Sava Manojlovića o Ustavnom sudu "nije dobra i nije tačna". Osvrnuo se na jučerašnja dešavanja u Loznici i rekao da se to „može tumačiti na dva načina“. „Mislim da oni to… »
Vesti dana »

Rale u centru skandala došao na groblje: Na pomenu Saši Popoviću pojavio se sa njim, svi u neverici, odmah za pokoj duše popio rakiju
Kurir pre 25 minutajoš 33 povezane

Gradonosni pljuskovi i grmljavinu stižu u Srbiju: Čubrilo objavio vremensku prognozu za septembar
Mondo pre 10 minutajoš 38 povezanih

Potpredsednik u kosovskoj skupštini iz redova srpske zajednice ponovo nije izglasan
N1 Info pre 2 satajoš 23 povezane

I doktori iz Amerike se pitaju oko Bogdanovića i njegovog nastupa na Evrobasketu
Nova pre 15 minutajoš 27 povezanih