Povezane vesti
Ninić: Ministar Dačić je morao da poseti pretučenog mladića iz Guče
Danas 08.07.2024
Advokat Ivan Ninić izjavio je danas da je nedopustivo što ni posle pet dana od policijske torture nad Radovanom Đenadićem (26) iz Guče nisu saopšteni rezultati istrage i što ministar Ivica Dačić nije posetio pretučenog mladića. Ninić je agenciji Beta… »
Ninić: Nedopustivo što Dačić nije posetio napadnutog mladića iz Guče
N1 Info 08.07.2024
Advokat Ivan Ninić izjavio je da je nedopustivo što ni posle pet dana od policijske torture nad Radovanom Đenadićem (26) iz Guče nisu saopšteni rezultati istrage i što ministar Ivica Dačić nije posetio pretučenog mladića. Ninić je agenciji Beta kazao da… »
Vesti dana »
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Najtoplija decenija u poslednjih 176 godina Generalni sekretar UN: "Klima je globalno u vanrednom stanju"
Kurir pre 5 minutajoš 1 povezana
Prošla kroz pakao, a sad je ponovo srećna. Ćerka Goce Božinovske pokazala novog dečka, više ga ne krije: "Moje najdraže!" (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Hakovan Instagram profil Slađe Poršeline: Bivša rijaliti učesnica u šoku, hitno se oglasila
Blic pre 30 minutajoš 1 povezana