Povezane vesti

Ljubenko je penzioner, ali ne odustaje od ovog sezonskog posla: Mladi od toga beže kao đavo od krsta

Ljubenko je penzioner, ali ne odustaje od ovog sezonskog posla: Mladi od toga beže kao đavo od krsta

Telegraf 08.07.2024
"Volim moje kravice, volim ih i čuvam kao malu decu" Potraga za sezonskom random snagom sve je teža, potreba veća, a sve češće na takvim radnim mestima viđamo danas i penzionere. Dnevnice na pojedinim poljoprivrednim poslovima su čak i iznad 50… »
Mladi u Srbiji neće da rade sezonske poslove, iako je dnevnica i iznad 50 evra! Čobanin Ljubenko u sedmoj deceniji radi od…

Mladi u Srbiji neće da rade sezonske poslove, iako je dnevnica i iznad 50 evra! Čobanin Ljubenko u sedmoj deceniji radi od…

Blic 08.07.2024
Potraga za sezonskom radnom snagom sve je teža, potreba veća, a sve češće na takvim radnim mestima viđamo danas i penzionere. Dnevnice na pojedinim poljoprivrednim poslovima su čak i iznad 50 evra. U selu Radijevići podno Zlatara Ljubenko… »
Volim moje kravice, a poneka kintica padne u DžEP Čobanin Ljubenko sa planine Zlatar je penzioner ali ne odustaje od…

Volim moje kravice, a poneka kintica padne u DžEP Čobanin Ljubenko sa planine Zlatar je penzioner ali ne odustaje od…

Dnevnik 08.07.2024
NOVA VAROŠ: Potraga za sezonskom random snagom sve je teža, potreba veća, a sve češće su na takvim radnim mestima i penzioneri. Dnevnice na pojedinim poljoprivrednim poslovima su čak i iznad 50 evra. U selu Radijevići podno Zlatara Ljubenko… »

Vesti dana »