Povezane vesti
"Da muž nije skočio u pomoć, ne bih: Preživela!" Ispovest žene koju je ajkula napala na popularnom letovalištu: Samo sam…
Blic 08.07.2024
Žena, koja je jedva preživela napad ajkule na poznatoj plaži u Teksasu, oporavlja se u bolnici od povreda. U svojoj ispovesti za medije, prvi put nakon napada, ispričala kako je tog kobnog dana za dlaku izbegla smrt. Tabata Salivent je 4. jula sa mužem i… »
Žena jedva preživela napad ajkule u plićaku, povređen i njen muž dok je spasavao: "Skoro sam ostala bez noge"
Telegraf 08.07.2024
Tokom borbe sa ajkulom povređen je i njen muž. Žena, koja je jedva preživela napad ajkule na poznatoj plaži u Teksasu, polako se oporavlja u bolnici od povreda. Ona je u ispovesti za medije, prvi put nakon napada, ispričala kako je tog dana za dlaku… »
Vesti dana »
Mađar srušio snove Ukrajincima: Neće učestvovati u kreditu EU - ovo je razlog
Večernje novosti pre 52 minutajoš 31 povezana
Počela američka blokada Ormuskog moreuza, Tramp objavio da će eliminisati sve iranske brodove koji se približe
Newsmax Balkans pre 17 minutajoš 94 povezane
Peter Mađar: Znam kakve su veze Orbanovog režima sa Vučićem, građani Srbije da crpe snagu iz naših izbora
Nova pre 12 minutajoš 202 povezane
Gabor Bodiš, novinar iz Budimpešte: MOL će i dalje biti zainteresovan za kupovinu NIS-a, budućnost zajedničkih projekata zavisi od umešanosti korupcije
Insajder pre 2 satajoš 24 povezane
"Ko seje vetrove, žanje oluje" Tramp će biti besan zbog ovoga: Španski premijer mu "gurnuo prst u oko" i podržao papu Lava
Blic pre 32 minutajoš 23 povezane