Povezane vesti
"Umesto da kačim sliku sa svadbe, kačim tvoju umrlicu": Reči dede Stefana koji je poginuo kod Mladenovca kidaju dušu: "Odvozao…
Blic 08.07.2024
Sahrana devetnaestogodišnjeg mladića, Stefana Mitrovića, iz Bataševa kod Mladenovca, održaće se sutra u 14 časova na gradskom groblju u Mladenovcu, kada će porodica i prijatelji imati prilike da se oproste od njega. Stefan je, podsećanja radi, nastradao… »
"Umesto da kačim sliku sa svadbe, ja kačim tvoju umrlicu" Deda se oprostio od unuka potresnim rečima, sutra ga sahranjuju
Kurir 08.07.2024
Sahrana devetnaestogodišnjeg mladića, Stefana Mitrovića, iz Bataševa kod Mladenovca, održaće se sutra u 14 časova na gradskom groblju u Mladenovcu, kada će porodica i prijatelji imati prilike da se oproste od njega. Stefan je, podsećanja radi, nastradao… »
Vesti dana »

Emisija Džimija Kimela se vraća na televiziju nakon talasa protesta i osuda na račun kompanije Volt Dizni
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Upravo na Blic TV (video) "drago mi je što do sada nisam postala majka" Andreana Čekić priznaje da možda to čudno zvuči: "Ne bih volela da moje dete nema oca pored sebe"
Blic pre 2 minutajoš 2 povezane

Moskva napadnuta dronovima: Eksplozije zabeležene u brojnim četvrtima, zatvoreno nebo iznad grada
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Metalnom štanglom ga udarao u glavu: Užas u Zemun Polju: Ukrao mu mobilni telefon i novac
Blic pre 2 satajoš 1 povezana