Повезане вести
Ида Престер новом песмом слави двадесетогодишњицу првог наступа на Ексит-у!
Мој Нови Сад 08.07.2024
"О мој Боже, када ће ме проћ’?" Пријатељи већ сиједи али сви смо ту, опет смо на Екситу! - Ида Престер новом песмом слави двадесетогодишњицу првог наступа на Ексит-у! Хрватска певачица Ида Престер објавила је нови, искрен и… »
Још два дана до спектакла! На који начин Ексит доводи велике светске звезде, како се бори са конкуренцијом и успева да остане…
РТВ 08.07.2024
НОВИ САД - Финално одбројавање до почетка Ексита је у пуном јеку! За само два дана, од 10. до 14. јула, јединствено звездано племе окупља се на Петроварадинској тврђави. У Новом Саду се већ осећа фестивалска атмосфера, а већ од… »
Ида Престер новом песмом слави двадесетогодишњицу првог наступа на Екситу
РТВ 08.07.2024
НОВИ САД - Хрватска певачица Ида Престер објавила је нови, искрен и крајње емотиван спот и песму, којима рекапитулира и слави првих 20 година својих шљокичавих наступа и најбољих ђускања на Екситу. Продрла је директно у срце… »
Ида Престер новом песмом слави двадесетогодишњицу првог наступа на Екситу
Телеграф 08.07.2024
„Била сам шарена дјевојка, 20 је година прошло у трену, телефон сам ту изгубила, у тунелима према Маину“ – речи су којима почиње Идина фестивалска химна. Хрватска певачица Ида Престер објавила је нови, искрен и крајње емотиван… »
Вести дана »
Дијана Хрка наставила штрајк глађу, испред Скупштине мирно, Таковска и Булевар краља Александра проходни за саобраћај
РТВ пре 7 сатијош 36 повезаних
Обрадовић: Кључ је одбрана, жао ми је што нисмо били чврсти од почетка
РТС пре 50 минутајош 53 повезане
Челси убедљив против Вулверхемптона за друго место на табели
Радио сто плус пре 20 минутајош 38 повезаних
Новак Ђоковић донео коначну одлуку после Атине: Ево да ли ће наступити на Завршном турниру у Торину
Телеграф пре 24 сатајош 76 повезаних
Има мртвих и рањених у новом нападу Руси шаљу појачања у Покровск, спрема се тотални слом!
Ало пре 24 сатајош 67 повезаних