Повезане вести

Ида Престер новом песмом слави двадесетогодишњицу првог наступа на Ексит-у!

Ида Престер новом песмом слави двадесетогодишњицу првог наступа на Ексит-у!

Мој Нови Сад 08.07.2024
"О мој Боже, када ће ме проћ’?" Пријатељи већ сиједи али сви смо ту, опет смо на Екситу! - Ида Престер новом песмом слави двадесетогодишњицу првог наступа на Ексит-у! Хрватска певачица Ида Престер објавила је нови, искрен и… »
Још два дана до спектакла! На који начин Ексит доводи велике светске звезде, како се бори са конкуренцијом и успева да остане…

Још два дана до спектакла! На који начин Ексит доводи велике светске звезде, како се бори са конкуренцијом и успева да остане…

РТВ 08.07.2024
НОВИ САД - Финално одбројавање до почетка Ексита је у пуном јеку! За само два дана, од 10. до 14. јула, јединствено звездано племе окупља се на Петроварадинској тврђави. У Новом Саду се већ осећа фестивалска атмосфера, а већ од… »
Ида Престер новом песмом слави двадесетогодишњицу првог наступа на Екситу

РТВ 08.07.2024
НОВИ САД - Хрватска певачица Ида Престер објавила је нови, искрен и крајње емотиван спот и песму, којима рекапитулира и слави првих 20 година својих шљокичавих наступа и најбољих ђускања на Екситу. Продрла је директно у срце… »

Телеграф 08.07.2024
„Била сам шарена дјевојка, 20 је година прошло у трену, телефон сам ту изгубила, у тунелима према Маину“ – речи су којима почиње Идина фестивалска химна. Хрватска певачица Ида Престер објавила је нови, искрен и крајње емотиван… »

Вести дана »