Povezane vesti
Ida Prester novom pesmom slavi dvadesetogodišnjicu prvog nastupa na Exit-u!
Moj Novi Sad 08.07.2024
"O moj Bože, kada će me proć’?" Prijatelji već sijedi ali svi smo tu, opet smo na Exitu! - Ida Prester novom pesmom slavi dvadesetogodišnjicu prvog nastupa na Exit-u! Hrvatska pevačica Ida Prester objavila je novi, iskren i krajnje emotivan spot i pesmu… »
Još dva dana do spektakla! Na koji način Exit dovodi velike svetske zvezde, kako se bori sa konkurencijom i uspeva da ostane…
RTV 08.07.2024
NOVI SAD - Finalno odbrojavanje do početka Exita je u punom jeku! Za samo dva dana, od 10. do 14. jula, jedinstveno zvezdano pleme okuplja se na Petrovaradinskoj tvrđavi. U Novom Sadu se već oseća festivalska atmosfera, a već od srede očekuje se pravi… »
Ida Prester novom pesmom slavi dvadesetogodišnjicu prvog nastupa na Exitu
RTV 08.07.2024
NOVI SAD - Hrvatska pevačica Ida Prester objavila je novi, iskren i krajnje emotivan spot i pesmu, kojima rekapitulira i slavi prvih 20 godina svojih šljokičavih nastupa i najboljih đuskanja na Exitu. Prodrla je direktno u srce fanova i učinila EXIT… »
Ida Prester novom pesmom slavi dvadesetogodišnjicu prvog nastupa na Exitu
Telegraf 08.07.2024
„Bila sam šarena djevojka, 20 je godina prošlo u trenu, telefon sam tu izgubila, u tunelima prema Mainu“ – reči su kojima počinje Idina festivalska himna. Hrvatska pevačica Ida Prester objavila je novi, iskren i krajnje emotivan spot i pesmu, kojima… »
Vesti dana »

Najava toplog i sunčanog vremena sa novim toplotnim talasom u Srbiji od 21. jula
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane

Rusko ministarstvo o napadu na Ukrajinu: Svi naznačeni objekti su pogođeni
Večernje novosti pre 42 minutajoš 18 povezanih

Sirijski predsednik pozvao beduine da se obavežu na prekid vatre radi okončanja sukoba sa Druzima
Nedeljnik pre 17 minutajoš 15 povezanih

Zaraza je potvrđena, situacija je krizna u Hrvatskoj hitne mere zbog opasne bolesti, može da se prenese i na ljude
Alo pre 1 satjoš 14 povezanih