Povezane vesti
NATO uoči američkih izbora: Zabrinuti smo
B92 08.07.2024
Evropski lideri pomno će pratiti američkog predsednika Džozefa Bajdena na samitu NATO u Vašingtonu pošto je njegov nesiguran učinak u tv debati sa Trampom povećao već postojeću zabrinutost Evropljana koji SAD vide kao "nepredvidljivog saveznika". Sam… »
Biden: Kandidujem se, dosta je priče o zameni
Bloomberg Adria 08.07.2024
Predsednik Sjedninjenih Američkih Država Joe Biden obećao je svojim kolegama demokratama da će ostati u predsedničkoj trci 2024. godine i tako pokušao da okonča unutarstranačku pobunu protiv njegove kandidature. "Čvrsto sam posvećen tome da ostanem u… »
Džozef Bajden poručio: Vreme je da se okončaju spekulacije o kandidaturi za predsedničke izbore
Telegraf 08.07.2024
Postojala je zabrinutost za zdravlje i sposobnost 81-godišnji predsednika Sjedinjenih Država posle lošeg nastupa u debati sa Donaldom Tramom. Američki predsednik Džozef Bajden izjavio je da nije slep zbog zabrinutisti u vezi sa njegovim godinama, ali je… »
Bajden poslao pismo demokratama u Kongresu: „Rešen sam da ostanem u trci i pobedim Donalda Trampa“
Nova 08.07.2024
Američki predsednik Džozef Bajden poslao je danas pismo demokratama iz Kongresa, u kom je naveo da će nastaviti svoju kandidaturu za reizbor, uprkos rastućoj zabrinutosti oko njegovog zdravlja i održivosti kampanje. „Želim da znate da sam, uprkos svim… »
Svetski lideri strahuju da je Bajden gotov: Američki predsednik na klimavim nogama: "Preslab je da pobedi Trampa, čak i da…
Blic 08.07.2024
Diplomate i svetski lideri koji se pripremaju za samit NATO sledeće nedelje privatno izražavaju zabrinutost zbog starosti i zdravlja predsednika SAD Džoa Bajdena, kao i njegove sposobnosti da pobedi na predsedničkim izborima 2024. godine. Ti strani… »
Lideri NATO samita zabrinuti zbog Bajdenovog zdravlja i mogućeg povratka Trampa
Euronews 08.07.2024
Evropski lideri pomno će pratiti američkog predsednika Džozefa Bajdena na samitu NATO u Vašingtonu pošto je njegov nesiguran učinak u TV debati sa rivalom Donaldom Trampom povećao već postojeću zabrinutost Evropljana koji SAD vide kao "nepredvidljivog… »
Vesti dana »
Zahlađenje u celoj Srbiji, čekaju nas kišni dani: Poznato kakvo će vreme biti do 18. oktobra
Newsmax Balkans pre 43 minutajoš 10 povezanih
Letovi za Rijad preusmereni ili otkazani nakon napada Huta na aerodrom
Insajder pre 38 minutajoš 11 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA - Tramp: Zelenski je mogao mnogo puta da okonča rat, odlučio je da to ne uradi
RTV pre 43 minutajoš 9 povezanih
Drama na nebu iznad Rusije: Predsednički avion nije mogao da sleti u Moskvu zbog dronova, Putin bio u njemu?!
Mondo pre 18 minutajoš 1 povezana
Hitna pomoć: Mladić poginuo u saobraćajnoj nesreći u centru Beograda
N1 Info pre 28 minutajoš 11 povezanih