Povezane vesti
Pevačica posle batina završila u bolnici: NJEGA je Dunja Ilić optužila da je pretukao i opljačkao
Svet & Skandal 08.07.2024
Dunja Ilić pretučena a za sve krivi dečka Pevačica Dunja Ilić nedavno je promenila veru i postala Ajla Begović, a nakon toga se i navodno udala i otkrila da joj je konačno neko ukrao srce. Instagram Međutim, danas se pojavila vest da je Dunja Ilić… »
Pretučena poznata pevačica! Dunja Ilić tvrdi: Moram u bolnicu da mi stave kragnu, davio me je i lomio mi ruku... Jezivi detalji…
Kurir 08.07.2024
Mediji već neko vreme bruje o navodnom braku Ajle Begović, u javnosti poznate kao (Dunja Ilić). Ipak, sada je došlo do iznenađujućeg obrta. Do zaključenja braka ipak nije došlo, što je potvrdila sada, već samo do promene prezimena na mrežama u nadi da se… »
Dunja Ilić tvrdi da ju je partner pretukao: "Moram u bolnicu da mi stave kragnu, davio me je i lomio mi ruku", odmah otišla u…
Blic 08.07.2024
Kao vest odjeknula je informacija da je Ajla Begović (Dunja Ilić) od nedavno u braku sa novim partnerom. Kako prenose domaći mediji, ona se udala i započela je zajednički život sa novim partnerom. Do zaključenja braka ipak nije došlo, što je potvrdila za… »
(Foto) udala se Dunja Ilić: Pevačica raskinula sa 16 godina starijim partnerom, a sad pokazala novog izabranika: "Najsrećnija…
Blic 08.07.2024
Pevačica Dunja Ilić raskinula je veridbu sa 16 godina starijim, a sada je ponovo srećna u ljubavi. Kako prenose domaći mediji, ona se udala i započela je zajednički život sa novim partnerom. Dunja je na Instagramu objavila fotografije sa novim dečkom i… »
Vesti dana »
Jokićev deveti tripl-dabl za 11. trijumf strašnog Denvera /video/
Sputnik pre 8 minutajoš 28 povezanih
Mirno jutro, ali promena je na Pragu Ne verujte današnjem suncu večeras počinje pad temperature
Dnevnik pre 43 minutajoš 11 povezanih
Objava američkog predsednika koja se dugo čekala! Tramp potpisao zakon koji su usvojili kongresmeni i senatori, objaviće epstajnove dosijee (foto)
Kurir pre 22 minutajoš 11 povezanih
Zahuhtali se pregovori: Kompanija iz Emirata najbliža je kormilu NIS
B92 pre 23 minutajoš 5 povezanih