Povezane vesti

Otišla u šoping Majka ostavila troje dece u autu na 38 stepeni! Tragedija izbegnuta za dlaku, prolaznik slučajno video…

Otišla u šoping Majka ostavila troje dece u autu na 38 stepeni! Tragedija izbegnuta za dlaku, prolaznik slučajno video…

Dnevnik 08.07.2024
Policija u San Antoniju uhapsila ja majku koja je po pakleno vrelom danu u automobilu ostavila svoje troje dece i otišla u šoping! Kako je preneo Si-En-En, tragedija je izbegnuta nakon što je jedan od prolaznika slučajno video decu zaključanu u… »
Majka ostavila troje dece u autu na 38 stepeni: Otišla u šoping, a mališani se "topili" bez klime: Slučajna prolaznica…

Majka ostavila troje dece u autu na 38 stepeni: Otišla u šoping, a mališani se "topili" bez klime: Slučajna prolaznica…

Blic 08.07.2024
Policija u San Antoniju uhapsila ja majku koja je po pakleno vrelom danu u automobilu ostavila svoje troje dece i otišla u šoping. Policija je primila dojavu da se deca nalaze u vozilu čiji je motor isključen, što ukazuje na to da klima nije bila… »
Majka ostavila troje dece u autu na 38 stepeni i otišla u šoping: Tragedija izbegnuta za dlaku, uhapšena je

Majka ostavila troje dece u autu na 38 stepeni i otišla u šoping: Tragedija izbegnuta za dlaku, uhapšena je

Telegraf 08.07.2024
Najmanje 1.090 dece je umrlo u vrelim automobilima širom SAD od 1990. godine. Od početka ove godine bilo je ukupno sedam smrtnih slučajeva. Policija u San Antoniju uhapsila ja majku koja je po pakleno vrelom danu u automobilu ostavila svoje troje dece… »

Vesti dana »