Povezane vesti
Otišla u šoping Majka ostavila troje dece u autu na 38 stepeni! Tragedija izbegnuta za dlaku, prolaznik slučajno video…
Dnevnik 08.07.2024
Policija u San Antoniju uhapsila ja majku koja je po pakleno vrelom danu u automobilu ostavila svoje troje dece i otišla u šoping! Kako je preneo Si-En-En, tragedija je izbegnuta nakon što je jedan od prolaznika slučajno video decu zaključanu u… »
Majka ostavila troje dece u autu na 38 stepeni: Otišla u šoping, a mališani se "topili" bez klime: Slučajna prolaznica…
Blic 08.07.2024
Policija u San Antoniju uhapsila ja majku koja je po pakleno vrelom danu u automobilu ostavila svoje troje dece i otišla u šoping. Policija je primila dojavu da se deca nalaze u vozilu čiji je motor isključen, što ukazuje na to da klima nije bila… »
Majka ostavila troje dece u autu na 38 stepeni i otišla u šoping: Tragedija izbegnuta za dlaku, uhapšena je
Telegraf 08.07.2024
Najmanje 1.090 dece je umrlo u vrelim automobilima širom SAD od 1990. godine. Od početka ove godine bilo je ukupno sedam smrtnih slučajeva. Policija u San Antoniju uhapsila ja majku koja je po pakleno vrelom danu u automobilu ostavila svoje troje dece… »
Vesti dana »

Prostorije SNS u Novom Sadu gađane jajima: Protest „I nama je dosta krvi“ zbog puštanja okrivljenih za prebijanje studentkinje
Nova pre 40 minutajoš 34 povezane

Večeras protest zbog puštanja iz pritvora okrivljenih za prebijanje studenata kada je jednoj studentkinji polomljena vilica
NoviSad.com pre 2 satajoš 25 povezanih

Suspendovan policajac koji je priveo osobu koja je bacala farbu na Beogradski sindikat
Radio 021 pre 2 satajoš 16 povezanih

Usvojena inicijativa gradonačelnika o spomeniku žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 5 satijoš 15 povezanih