Povezane vesti

Nada Topčagić otkrila da mnogi pevači kradu stvari na nastupima: Ja sam iskrena, uzimam sve pred sobom: Pepeljare…

Nada Topčagić otkrila da mnogi pevači kradu stvari na nastupima: Ja sam iskrena, uzimam sve pred sobom: Pepeljare…

Kurir 08.07.2024
Nada Topčagić jedna je od omiljenih pevačica sa naše estrade, a njene izjave teraju suze na oči. Pevačica ima smisla za humor koji oduševi sve. Gostujući u jednoj emisiji Nada je dobila pitanje na koje je kao iz topa dala urnebesan odgovor. - Da… »
Nadu Topčagić pitali: "Da li pored bakšiša uzimate i poslužavnike?", njen odgovor je hit: "Šta mi se dopada uzmem…

Nadu Topčagić pitali: "Da li pored bakšiša uzimate i poslužavnike?", njen odgovor je hit: "Šta mi se dopada uzmem…

Blic 08.07.2024
Nada Topčagić jedna je od omiljenih pevačica sa naše estrade, a njene izjave teraju suze na oči. Pevačica ima smisla za humor koji oduševi sve. Gostujući u jednoj emisiji Nada je dobila pitanje na koje je kao iz topa dala urnebesan odgovor. - Da… »
Izjava Nade Topčagić koja se i danas prepričava: Odgovor koji je sve nasmejao!

Izjava Nade Topčagić koja se i danas prepričava: Odgovor koji je sve nasmejao!

Svet plus 08.07.2024
Nada Topčagić, gostujući u jednoj emisiji uspela je sve da nasmeje svojim odgovorima na postavljena pitanja voditelja. Popularna pevačica, poznata je kao osoba koja nema dlake na jeziku, a gostujući u jendoj emisji usledio je odgovor, koji je sve… »

Vesti dana »