Povezane vesti
Nada Topčagić otkrila da mnogi pevači kradu stvari na nastupima: Ja sam iskrena, uzimam sve pred sobom: Pepeljare…
Kurir 08.07.2024
Nada Topčagić jedna je od omiljenih pevačica sa naše estrade, a njene izjave teraju suze na oči. Pevačica ima smisla za humor koji oduševi sve. Gostujući u jednoj emisiji Nada je dobila pitanje na koje je kao iz topa dala urnebesan odgovor. - Da… »
Nadu Topčagić pitali: "Da li pored bakšiša uzimate i poslužavnike?", njen odgovor je hit: "Šta mi se dopada uzmem…
Blic 08.07.2024
Nada Topčagić jedna je od omiljenih pevačica sa naše estrade, a njene izjave teraju suze na oči. Pevačica ima smisla za humor koji oduševi sve. Gostujući u jednoj emisiji Nada je dobila pitanje na koje je kao iz topa dala urnebesan odgovor. - Da… »
Izjava Nade Topčagić koja se i danas prepričava: Odgovor koji je sve nasmejao!
Svet plus 08.07.2024
Nada Topčagić, gostujući u jednoj emisiji uspela je sve da nasmeje svojim odgovorima na postavljena pitanja voditelja. Popularna pevačica, poznata je kao osoba koja nema dlake na jeziku, a gostujući u jendoj emisji usledio je odgovor, koji je sve… »
Vesti dana »
Razgovor Vučića i Trampa privukao veliku pažnju medija u regionu: Ovako su pisali Hrvati, Albanci, Bosanci...
Telegraf pre 15 minutajoš 7 povezanih
Jovanović Ćuta pozvao na protest: Neće biti mira sve dok odgovorni ne odleže zasluženu robiju
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Košarkašice Srbije pobedile Ukrajinu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Optuženi za teško delo: Određeno zadržavanje odgovornim licima neregistrovanog doma u Vojki u kojem su stradale dve osobe
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
"10 Vozila juri jedan crni automobil" Drama na ulicama Novog Beograda (video)
Kurir pre 34 minutajoš 2 povezane