Povezane vesti
"Imam dugogodišnje traume od njega..." Ovo je istina o prekidu saradnje Ane Nikolić sa rođenim bratom, evo kako on izgleda…
Kurir 08.07.2024
Pevačica Ana Nikolić je iznenadila mnoge kada je rođenom bratu, koji je godinama unazad obavljao funkciju menadžera, dala otkaz. - Imam dugogodišnje traume od svog brata, koji je fudbaler. On je sve u tajmnigu i vremenu i ja sam se osećala kao da… »
"25 Godina sam živela u tenziji, Beograd me je pokvario": Ovo je istina o prekidu saradnje Ane Nikolić sa rođenim bratom, a…
Blic 08.07.2024
Pevačica Ana Nikolić je iznenadila mnoge kada je rođenom bratu, koji je godinama unazad obavljao funkciju menadžera, dala otkaz. - Kod njega je sve u tajmingu, uvek sam se osećala kao na vojnoj vežbi. Kada mi kuca na vrata od sobe, a ne može tebi… »
Vesti dana »

Šta je „Vortex Cannon“ za koji stručnjaci sumnjaju da je korišćen 15. marta?
Danas pre 7 satijoš 23 povezane

Šta se dešavalo u Novom Sadu: Skupština uz jake policijske snage, pendreci na studente, budžet bez rasprave
N1 Info pre 3 satajoš 25 povezanih

Studenti u Beogradu odali počast stradalima u diskoteci u Severnoj Makedoniji; U Kočanima meštani polažu cveće
Insajder pre 5 satijoš 9 povezanih

Manojlović (Kreni-promeni) ušao u PS Stari Grad: Ostajem dok Željko Latas ne bude pušten
Insajder pre 1 satjoš 30 povezanih

Studenti koji su sinoć blokirali novosadsku Skupštinu grada:“Žandarmerija nas branila, interventna policija tukla“
Danas pre 8 satijoš 62 povezane