Повезане вести

Дачић: Смета ми што Ђилас није осудио Шкора

Дачић: Смета ми што Ђилас није осудио Шкора

Политика 08.07.2024
Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић поручио је данас лидеру Странке слободе и правде Драгану Ђиласу да му не смета то што напада њега и Социјалистичку партију Србије, већ то што није осудио већ… »
Дачић поручио Ђиласу да не брине о рејтингу СПС-а

Дачић поручио Ђиласу да не брине о рејтингу СПС-а

Нови магазин 08.07.2024
Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић изјавио је да му смета што лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас и његова странка нису осудили изјаве Срђана Шкора и претњу Данилу Вучићу, те да Ђилас не треба да брине… »
Дачић: Ђилас није осудио претњу Данилу Вучићу, већ је релативизовао и бранио Шкора

Дачић: Ђилас није осудио претњу Данилу Вучићу, већ је релативизовао и бранио Шкора

Еуроневс 08.07.2024
Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас нема шта да прича о рејтингу Социјалистичке партије Србије, додајући да се "све распало што је Ђилас… »
Дачић одговорио Ђиласу: Смета ми што нисте осудили Шкора и његову претњу Данилу Вучићу, већ сте је релативизовали и бранили…

Дачић одговорио Ђиласу: Смета ми што нисте осудили Шкора и његову претњу Данилу Вучићу, већ сте је релативизовали и бранили…

Курир 08.07.2024
Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да Драган Ђилас нема шта да прича о рејтингу СПС-а, додајући да се све распало што је Ђилас водио, као и да му смета што нису осудили Шкора и… »
Дачић: Смета ми што нисте осудили Шкора и његову претњу Данилу Вучићу, већ сте је релативизовали и бранили

Дачић: Смета ми што нисте осудили Шкора и његову претњу Данилу Вучићу, већ сте је релативизовали и бранили

Телеграф 08.07.2024
"Овде је реч о осуди или оправдавању претњи, то је тема", каже Дачић. Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да Драган Ђилас нема шта да прича о рејтингу СПС-а, додајући да се све… »

Вести дана »