Повезане вести
Ник Кирјос у свом стилу реаговао на Новаков интервју
Спорт клуб 08.07.2024
Интервју Новака Ђоковића на терену после победе над Холгером Рунеом изазива много пажње у тениском свету и на друштвеним мрежама. После меча, Ђоковић се обратио и навијачима, поготово онима који су навијали „Рууууне“, што је… »
Ђоковић без длаке на језику о публици: Не можете да допрете до мене (видео)
Спортски журнал 08.07.2024
Новинар на терену је покушао да смири страсти, али Ђоковић је наставио о навијачима. Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је после победе над Данцом Холгером Рунеом 3:0 (6:3, 6:4, 6:2) да је део публике показао непоштовање, али да… »
Огласио се Ђоковићев највећи критичар после свађе са публиком
Б92 08.07.2024
Победа Новака Ђоковића и говор после меча са Холгером Рунеом, изазвали у велику пажњу. Други тенисер света је без већих проблема победио Данца са 6:3, 6:4, 6:2. Новак је после меча коментарисао понашање публике према њему… »
Новак порука навијачима који га не поштују: "Не можете да ме додирнете!"
Спортске.нет 08.07.2024
Ретки су они који се нису изненадили Новаковом изјавом после победе над Холгером Рунеом. У званичној изјави после меча Новак се захвалио навијачима који су навијали на најбољи могући начин, али је имао поруку за оне који су га… »
Кирјос о Новаковом обраћању након меча: „Публика чачка медведа у око!“ (видео)
Хот спорт 08.07.2024
Насмејао га је Нолетов одговор публици! Ник Кирјос је коментарисао Новаков меч на Вимблдону. Кирјос се дотакао се посебно Новаковог говора по завршетку меча, када се најтрофејнији тенисер икада обратио навијачима који су према… »
Кирјос: Не чачкај медведа у око!
Б92 08.07.2024
Ник Кирјос се још једном имао прилику да коментарише меч Новака Ђоковића на Вимблдону. Ник, који је делио једно финале са Новаком на истом месту, када је изгубио са 3-1, дотакао се посебно Новаковог говора по завршетку меча, када… »
Ђоковић публици: Лакуууу ноооћ, не можете ми ништа! (ВИДЕО)
Спорт клуб 08.07.2024
Новак Ђоковић дао је запаљиву изјаву након победе над Холгером Рунеом у осмини финала Вимблдона. ПОПУЛАРНО НА СПОРТ КЛУБУ: Хрвати остали без игара па се потукли у ноћном клубу Кирјос у свом стилу реаговао на Новаков интервју СК… »
Ђоковић против публике: Лакуууу ноооћ, не можете ми ништа! (ВИДЕО)
Вести онлине 08.07.2024
Новак Ђоковић дао је запаљиву изјаву после победе над Холгером Рунеом у осмини финала Вимблдона. Седмоструки шампион највећег турнира имао је поруку за навијаче који су гласним навијањем за Рунеа хтели да га испровоцирају. –… »
Вести дана »
Пљуште пријаве за нелегалне објекте у Пријепољу, гужве од раног јутра: Грађани решавају велики проблем - много нам значи што сада можемо све да средимо (ФОТО)
РИНА пре 48 минутајош 48 повезаних
(Видео) Разбуктао се рат, већ има мртвих! Борбени авиони гађају, пакао почео у зору: Одјекују експлозије, у току масовна евакуација
Блиц пре 13 минутајош 31 повезана
Ако НБС буде на удару секундарних санкција: Економиста објашњава који су могући сценарији
Радио 021 пре 1 сатјош 24 повезане