Povezane vesti
Još jedna neverovatna aukcija Dva Napoleonova pištolja prodata za 1,69 miliona evra
Dnevnik 08.07.2024
Dva pištolja koja su pripadala francuskom imperatoru Napoleonu Bonaparti prodata su na aukciji za 1,69 miliona evra, što je više od cene koja se očekivala pre aukcije. Očekivalo se da će ova dva pištolja koja je napravio pariski konstruktor oružja… »
Dva Napoleonova pištolja prodata za 1,69 miliona evra
N1 Info 08.07.2024
Dva vredna pištolja koja su pripadala Napoleonu I do njegove prve abdikacije 1814. godine, klasifikovana kao francusko „nacionalno blago“, prodata su na aukciji za 1,69 miliona evra, zajedno sa svim dodatnim troškovima, objavila je u nedelju aukcijska… »
Vesti dana »
Ko je Stanija Dobrojević, pobednica elite 9: Nizala skandale i napravila bogatstvo u Americi: Zbog veza sa oženjenim bila na stubu srama
Blic pre 2 satajoš 20 povezanih
Promenljiv letnji dan, na snazi upozorenje na grmljavinske nepogode
Šabačke novosti pre 30 minutajoš 15 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku - Iran gađao američke vojne ciljeve u Kuvajtu i Bahreinu, Ormuski moreuz i dalje zatvoren
Euronews pre 1 minutjoš 13 povezanih
"Ovo mi je najveća životna pobeda" Prvi intervju Stanije Dobrojević nakon trijumfa u Eliti 9: Progovorila o incidentu s Urošem, Asminovim roditeljima i novcu od nagrade (video)
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih
"Ne znam kako bih ja reagovao na njenom mestu": Asmin i Maja progovorili o svojoj vezi nakon izlaska iz Elite
Mondo pre 40 minutajoš 13 povezanih