Повезане вести

Иван крије велику тајну још од "задруге 6"! Марија Кулић открила: Нудио је и Александри Николић и Филипу Цару, али они су…

Иван крије велику тајну још од "задруге 6"! Марија Кулић открила: Нудио је и Александри Николић и Филипу Цару, али они су…

Курир 09.07.2024
У "Елити" се одвија права драма откад се сазнало да је Јелена Маринковић преварила супруга Ивана Маринковића са Урошем Рајачићем. Он је признао да су били интимни, а она и даље негира све што је изречено, а о томе је за медије… »
Урош није једини: Јелена је Ивана варала и са овим мушкарцем (фото)

Урош није једини: Јелена је Ивана варала и са овим мушкарцем (фото)

Свет & Скандал 09.07.2024
Јелена и Иван Маринковић разводе се због њене преваре Иван Маринковић је пред сам крај ријалитија “Елита” одлучио да се разведе од супруге. Јелена и Иван Маринковић растају се због њене преваре са Урошем Рајачићем. Антонио… »
"Ја кад сам му говорио, он ме је пљувао" Асмин се огласио о Јелениној превари, тврди да зна још нешто: Са мојим другом је...

"Ја кад сам му говорио, он ме је пљувао" Асмин се огласио о Јелениној превари, тврди да зна још нешто: Са мојим другом је...

Курир 09.07.2024
Ивана Маринковића је у "Елити" преварила супруга Јелена Маринковић са Урошем Рајчићем. Тим поводом се сада огласио Асмин Дурџић, дечко Станије Доборојевић, који је на Инстаграму истакао да је био у праву за све што је причао. -… »
"Иван ме је пљувао и није ми веровао": Асмин Дурџић се огласио о Јелениној превари, тврди да зна још нешто

"Иван ме је пљувао и није ми веровао": Асмин Дурџић се огласио о Јелениној превари, тврди да зна још нешто

Блиц 09.07.2024
Ивана Маринковића је у "Елити" преварила супруга Јелена Маринковић са Урошем Рајчићем. Тим поводом се сада огласио Асмин Дурџић, дечко Станије Доборојевић, који је на Инстаграму истакао да је био у праву за све што је причао. -… »
(Видео) Из овог стана ће Јелена Маринковић морати да се исели: Овде је Иван живео са вереницом: Планирали да купе некретнину…

(Видео) Из овог стана ће Јелена Маринковић морати да се исели: Овде је Иван живео са вереницом: Планирали да купе некретнину…

Блиц 09.07.2024
Јелена Маринковић преварила је супруга Ивана Маринковића са цимером Урошем Рајачићем. Он је признао да су били интимни, а она и даље негира све што је изречено. Урош је изнео шок детаље њихове афере, а синоћ је говорио о свом… »
Шок! Јелена Маринковић преварила Ивана са Урошем, а поред њега мувала и ова два задругара: "Додиривала ме је по голом стомаку"…

Шок! Јелена Маринковић преварила Ивана са Урошем, а поред њега мувала и ова два задругара: "Додиривала ме је по голом стомаку"…

Блиц 09.07.2024
Јелена Маринковић преварила је Ивана Маринковића са Урошем Рајчићем, а детаљи њихове афере су испливали на видело. Синоћ је Елиту напустио Лука Мајчица, а у студију је изнео низ шок детаља о Јелени. Како је истакао, она га је… »
"Свлачим се, она ме удари по стомаку" Клупко се одмотава: Јелена Маринковић флертовала и са овим учесником Елите: Било је…

"Свлачим се, она ме удари по стомаку" Клупко се одмотава: Јелена Маринковић флертовала и са овим учесником Елите: Било је…

Курир 09.07.2024
Водитељка "Елите" Душица Јаковљевић синоћ је угостила Николу Лакића, Вању Живић, Дарјана Радомировића и Снежу Кушадаси, а њима се придружио и Лука Мајчица који је заузео 29. место у " Елити". Исте вечери када је испао Лука, у… »
Иван и Јелена Маринковић из "Елите" излазе са 0 динара: Након срамне прељубе, он све изнео у јавност - Живимо од мојих…

Иван и Јелена Маринковић из "Елите" излазе са 0 динара: Након срамне прељубе, он све изнео у јавност - Живимо од мојих…

Блиц 09.07.2024
Ивана Маринковића је у "Елити" преварила супруга Јелена Маринковић са Урошем Рајчићем, а он се пожалио Маји Маринковић и испричао јој да наводно њих двоје излазе са 0 динара из ријалитија. Иван Маринковић је, након што је Урош… »
Иван и Јелена излазе из елите без динара: Живимо од мојих хонорара 5 година! Маринковић сумња да га је жена преварила због…

Иван и Јелена излазе из елите без динара: Живимо од мојих хонорара 5 година! Маринковић сумња да га је жена преварила због…

Курир 09.07.2024
Ивана Маринковића је у "Елити" преварила супруга Јелена Маринковић са Урошем Рајчићем, а он се пожалио Маји Маринковић и испричао јој да наводно њих двоје излазе са без динара из ријалитија. Иван Маринковић је, након што је Урош… »
Прво оглашавање мајке Уроша Рајачића о његовој афери са удатом Јеленом Маринковић: "Не могу да учествујем у томе..."

Прво оглашавање мајке Уроша Рајачића о његовој афери са удатом Јеленом Маринковић: "Не могу да учествујем у томе..."

Блиц 09.07.2024
Јелена Маринковић преварила је супруга Ивана Маринковића са цимером Урошем Рајачићем. Он је признао да су били интимни, а она и даље негира све што је изречено. Јасмина Рајачић, мајка учесника "Елите" Уроша Рајачића, огласила се… »
Прво оглашавање мајке Уроша Рајачића након афере са удатом Јеленом: Ево шта каже о јавној превати и сину

Прво оглашавање мајке Уроша Рајачића након афере са удатом Јеленом: Ево шта каже о јавној превати и сину

Курир 09.07.2024
Јасмина Рајачић, мајка учесника "Елите" Уроша Рајачића, огласила се за домаће медије први пут након што је ноћас, у последњем "Претресу недеље", њен син обелоданио аферу са удатом Јеленом Маринковић, женом Ивана Маринковића… »
"Било је савршено, радила сам шта ја хоћу" Јелена у лице Ивану признала превару, Маринковић избезумљен заурлао пред свима

"Било је савршено, радила сам шта ја хоћу" Јелена у лице Ивану признала превару, Маринковић избезумљен заурлао пред свима

Курир 09.07.2024
Јелена Маринковић преварила је Ивана Маринковића са Урошем Рајчићем, а детаљи њихове афере, која је започета у ријалитију, су испливали синоћ током емисије уживо. Наиме, Иван Маринковић није веровао у спекулације да га је… »
"Било је савршено": Јелена признала у лице Ивану Маринковићу да га је преварила - Радила сам шта ја хоћу!

"Било је савршено": Јелена признала у лице Ивану Маринковићу да га је преварила - Радила сам шта ја хоћу!

Блиц 09.07.2024
Јелена Маринковић преварила је Ивана Маринковића са Урошем Рајчићем, а детаљи њихове афере, која је започета у ријалитију, су испливали синоћ током емисије уживо. Наиме, Иван Маринковић није веровао у спекулације да га је… »
Ивану маринковићу никад горе није било: Тешко прича, псује Јелену због афере са Урошем и баца све око себе - Рајачић долио…

Ивану маринковићу никад горе није било: Тешко прича, псује Јелену због афере са Урошем и баца све око себе - Рајачић долио…

Блиц 09.07.2024
Јелена Маринковић преварила је мужа Ивана Маринковића са цимером Урошем Рајачићем. Он је признао да су били интимни, а она и даље негира све што је изречено. Урош је потом изнео шок детаље њихове афере, а синоћ је такође… »
Ко је Урош рајачић са којим је Јелена преварила Ивана: Отац му је био музичар, а овако је боксер причао на почетку ријалитија…

Ко је Урош рајачић са којим је Јелена преварила Ивана: Отац му је био музичар, а овако је боксер причао на почетку ријалитија…

Блиц 09.07.2024
Јелена Маринковић преварила је супруга Ивана Маринковића са цимером Урошем Рајачићем. Он је признао да су били интимни, а она и даље негира све што је изречено. Урош је изнео шок детаље њихове афере, а многи су заборавили шта… »
Иван Маринковић у сузама: Сломио се кад је чуо детаље афере Јелене и Уроша - камере за време реклама забележиле болне сцене…

Иван Маринковић у сузама: Сломио се кад је чуо детаље афере Јелене и Уроша - камере за време реклама забележиле болне сцене…

Блиц 09.07.2024
Јелена Маринковић преварила је супруга Ивана Маринковића са цимером Урошем Рајачићем. Он је признао да су били интимни, а она и даље негира све што је изречено. Урош је изнео шок детаље њихове афере, а вечерас је такође… »
Скандал у "елити": Иван Маринковић ломи све пред собом, Јелени након преваре најавио исељење из стана у Београду: "узела си…

Скандал у "елити": Иван Маринковић ломи све пред собом, Јелени након преваре најавио исељење из стана у Београду: "узела си…

Блиц 09.07.2024
Јелена Маринковић преварила је супруга Ивана Маринковића са цимером Урошем Рајачићем. Он је признао да су били интимни, а она и даље негира све што је изречено. Урош је потом изнео шок детаље њихове афере, а вечерас је такође… »
"Иван је сакрио милион динара који су били одвојени за вантелесну": Урош се презнојава због Јелене и Маринковића: "Не могу да…

"Иван је сакрио милион динара који су били одвојени за вантелесну": Урош се презнојава због Јелене и Маринковића: "Не могу да…

Блиц 08.07.2024
Стефани Грујић је открила да је Иван Маринковић саботирао велику жељу супруге Јелене да затрудни, а о томе се вечерас повео разговор у ријалитију "Задруга 7 - Елита". Урош Рајачић је проговорио о овоме, те свом односу са… »

Вести дана »