Povezane vesti
Bez vode deo Sremskih Karlovaca i Rumenke
Dnevnik 09.07.2024
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 12 sati biti Ulica karlovačkih đaka. Takođe, zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 12 sati biti Ulica Dositeja Obradovića u Rumenki. Iz Javnog komunalnog preduzeća napominju da postoji… »
Ulice u Rumenki, Sremskim Karlovcima i Kaću bez vode
Radio 021 09.07.2024
Ulice u Sremskim Karlovcima, Rumenki i Kaću nemaju vode zbog havarija. SREMSKI KARLOVCI Bez vode će do 12 časova biti Ulica karlovačkih đaka. RUMENKA Ulica Dositeja Obradovića neće imati vode do 12 časova. KAĆ Bez vode će do 14 časova biti… »
Bez vode delovi Sremskih Karlovaca, Rumenke i Kaća
RTV 09.07.2024
SREMSKI KARLOVCI - Iz JKP "Vodovod i kanalizacija" Novi Sad obavešatavaju da će zbog radova na sanaciji havarije bez vode do 12 sati biti Ulica karlovačkih đaka u Sremskim Karlovcima, kao i Ulica Dositeja Obradovića u Rumenki. Takođe zbog radova na… »
Zbog havarije deo Kaća bez vode
Moj Novi Sad 09.07.2024
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode u Kaću će do 14 sati biti Ulica Svetozara Miletića (br. 1 – 12a). Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Kaća bez vode
Dnevnik 09.07.2024
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti Ulica Svetozara Miletića (br. 1 – 12a) u Kaću. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Rumenke i Sremskih Karlovaca bez vode
Moj Novi Sad 09.07.2024
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će u Sremskim Karlovcima do 12 sati biti Ulica karlovačkih đaka, a u Rumenki Ulica Dositeja Obradovića. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Vesti dana »
U požaru u nelegalnom objektu za smeštaj starih u Staroj Pazovi stradale dve osobe
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 46 povezanih
Građanski apel Akademije umetnosti: Traže oslobađanje njihovog studenta uhapšenog posle protesta
Radio 021 pre 6 satijoš 3 povezane
Vučić otkrio o čemu je pričao sa Trampom: Da on napravi Ameriku velikom, a mi Srbiju pristojnom zemljom
Nova pre 1 satjoš 28 povezanih