Povezane vesti
Milan UPECAO grdosiju u DTD kanalu, tolika je bila da sam nije mogao da je izvuče! Pogledajte koliko teži ova neman (foto)
Kurir 09.07.2024
Milan Gržan iz Kulpina strastveni je ribolovac, a njegova fotografija sada obilazi Srbiju jer je u kanalu Dunav-Tisa-Dunav upecao pravu rečnu neman - soma od 2,2 metra i 50 kilograma! Grdosija je bila tolika da sam nije mogao da je izvuče a upecao ju… »
Milanov san se ostvario i premašio najluđe snove: Upecao "čudovište" u kanalu, nije mogao sam da ga izvuče
Telegraf 09.07.2024
Som je imao 2,20 metara i 50 kilograma. Milan Gržan iz Kulpina je veći deo života proveo kao pekar radeći noćne smene, pa sada kada je u penziji ima problema sa spavanjem. Kad san ne dođe, Milan zgrabi svoj štap i ode do obližnjeg kanala DTD… »
Vesti dana »
(Video) Haris je video u prvom redu, pa sišao sa bine: Džinović ovako zabavio koleginicu, publika sve posmatrala i snimala telefonima
Blic pre 3 satajoš 4 povezane
Ministar Gašić: Rafali veoma skupa, ali isplativa investicija u dugoročnu sigurnost neba Srbije
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Bračni par Koprivica uhapšen u Crnoj Gori: Njihov sin povezivan sa škaljarskim klanom
Blic pre 45 minutajoš 1 povezana