Повезане вести

Ембид: Брига ме за Јокића

Ембид: Брига ме за Јокића

Спортски журнал 09.07.2024
Адут САД ставио акценат на тимски успех. Амерички репрезентативци налазе се на припремама за Олимпијске игре, где их очекује дуел са Србијом, другог дана такмичења. Први рапорт фаворизованих момака подигао је доста прашине, а… »
Амери у шоку: Окупио се невиђен тим снова, а на терену најбољи - 17-годишњак!? (видео)

Амери у шоку: Окупио се невиђен тим снова, а на терену најбољи - 17-годишњак!? (видео)

Вечерње новости 09.07.2024
Кошаркашка репрезентација Сједињених Америчких Држава, први ривал Србије на предстојећим Олимпијским играма, почела је са припремним мечевима и - остала је затечена. Сцреенсхот / Иоутубе / Баллислифе Не каже узалуд селектор… »
Ембид: "Није ме брига за Јокића, фокусирамо се на себе"

Ембид: "Није ме брига за Јокића, фокусирамо се на себе"

Спортске.нет 09.07.2024
После великих дуела у НБА лиги и борбе за МВП признања, Никола Јокић и Џоел Ембид одмериће снаге већ на старту Олимпијских игара у Паризу, у дуелу Србије и Сједињених Америчких Држава. Центар Филаделфије, који је могао да игра… »
ВИДЕО „Није ме брига за Јокића“: Ембид открио на чему раде Американци пред мечеве са Србијом

ВИДЕО „Није ме брига за Јокића“: Ембид открио на чему раде Американци пред мечеве са Србијом

Нова 09.07.2024
Кошаркаши Сједњених Америчких Држава почели су припреме за Олимпијске игре (26. јул - 11. август), а чудесни случај Џоела Ембида привуако је велику пажњу. Бивши МВП и центар Филаделфије се заветовао Емануелу Макрону да ће… »
Џоел Ембид пред ОИ 2024: Брига ме за Јокића, играм за своју репрезентацију! (видео)

Џоел Ембид пред ОИ 2024: Брига ме за Јокића, играм за своју репрезентацију! (видео)

Хот спорт 09.07.2024
„Сви знамо шта је наш фокус“ Ближе нам се Олимпијске игре, а кошаркашки турнир ће бити можда најјачи у историји Игара. Готово свака репрезентација може да се нада медаљи, а ми ћемо се у групној фази, између осталог, сусрести са… »
Џоел Ембид о дуелу са Јокићем на ОИ: Брига ме за њега

Џоел Ембид о дуелу са Јокићем на ОИ: Брига ме за њега

Еуроневс 09.07.2024
Кошаркашка репрезентације Србије ће први меч на Олимпијским играма одиграти 28. јула против Сједињених Америчких Држава, а многи медији ту утакмицу гледају као дуел два освајача МВП награде у претходним сезонама - Николе Јокића… »
Поново спрема бекство? Ембида питали за Јокића, а његов одговор ће разбеснети све (видео)

Поново спрема бекство? Ембида питали за Јокића, а његов одговор ће разбеснети све (видео)

Вечерње новости 09.07.2024
Кошаркашка репрезентација Србије ће у групној фази Олимпијских игара играти против Сједињених Америчких Држава, а у фокусу ће бити дуел између Џоела Ембида и Николе Јокића. Сада је амерички центар одговорио на питање новинара… »
Ембид: "Брига ме за Јокића" ВИДЕО

Ембид: "Брига ме за Јокића" ВИДЕО

Б92 09.07.2024
Џоел Ембид прокоментарисао је дуел са Николом Јокићем који ће имати на Олимпијским играма. Ембид је рођен у Камеруну, пре неколико година је обећао Француској да ће играти за њу, али се ипак на крају одлучио за трећу, најјачу… »

Вести дана »