Povezane vesti
Somborski filmski festival posthumno nagrađuje glumca Žarka Lauševića
RTV 09.07.2024
BEOGRAD, SOMBOR - Gost nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bio je selektor Dejan Dabić koji je govorio o šestom Somborskm filmskom festivalu koji traje od 11. do 14. jula. Dabić je rekao da se nada da je Sombor već postao festivalski grad… »
Raša Bukvić: Film "Još jedan dan" je nadahnut poslednjim mesecima života moje bake
Telegraf 09.07.2024
"Proveo sam par dana sa njom u tom periodu i video sam da radi neke pokrete koji su toliko autentični i univerzalni da bi ih razumeli i Eskimi", naveo je Bukvić. Gost nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bio je glumac Radivoje Bukvić, koji je… »
Vesti dana »
PREMINUO MIODRAG KOSTIĆ: Ugledni biznismen, osnivač i predsednik MK Group umro u 66. godini
Kurir pre 11 minutajoš 31 povezana
Tramp imenovao savetnika za nacionalnu bezbednost: Specijalnost su mu "pretnje" poput Kine, Irana i Rusije
Mondo pre 58 minutajoš 27 povezanih
Stanje troje povređenih u obrušavanju nadstrešnice u Novom Sadu i dalje kritično
Beta pre 17 minutajoš 16 povezanih
Tramp će poveriti Masku i Ramasvaniju vođenje sekretarijata za efikasnost vlade, a Hegestu odbranu
Beta pre 11 minutajoš 6 povezanih
Rute: SAD i EU da povećaju podršku Ukrajini; Stejt department: Severnokorejski vojnici se bore uz ruske snage
RTS pre 1 satjoš 7 povezanih