Povezane vesti
"Njegova devojka pogreši, pa uzme mene za ruku" Peđa Jovanović otkrio kako je imati brata blizanca: Često nas pitaju...
Kurir 09.07.2024
Peđa Jovanović proslavio se sa bratom Nenadom u „Zvezdama Granda“, nakon čega su osnovali bend „Blizanci“ i snimili nekoliko uspešnijih singlova. Nakon toga, on su započeli solo karijere, a sada je Peđa progovorio o detinjstvu. Poznati… »
„Bratova devojka ponekad uzme mene za ruku, umesto njega“: Ovo su male bizarnosti na koje morate biti spremni kad se…
Nova 09.07.2024
Predrag Jovanović, poznatiji kao Peđa Blizanac svojevremeno je otvorio dušu u emisiji "Ispovest", koju vodi novinar Nemanja Vasiljević, a emituje se na portalu Nova.rs. Peđa Blizanac proslavio se sa bratom Nenadom u „Zvezdama Granda“, nakon čega… »
Vesti dana »

(BLOG) Održan protest sindikata i studenata ispred Vlade u Beogradu, incident u Novom Sadu, postavljeni bilbordi sa aferama vlasti
N1 Info pre 17 minutajoš 103 povezane

"Mahnuo mi je kada je odlazio, kao da je nešto predosetio..." Komšinica porodice koja je sinoć nastradala ispričala nepoznate detalje za Kurir!
Kurir pre 34 minutajoš 67 povezanih

Dekan Filozofskog fakulteta: U razgovoru s Kos ukazano na nezabeležene pritiske na Univerzitet
Nova pre 1 satjoš 21 povezana

Medvedev kritikovao sporazum SAD i Ukrajine: „Zemlja koja nestaje plaća oružje bogatstvom“
Nova pre 3 satajoš 30 povezanih