Повезане вести

Вулин: Ако вам је до дејтонске БиХ или се придружите или се раздружите

Вулин: Ако вам је до дејтонске БиХ или се придружите или се раздружите

Политика 09.07.2024
"Чим неком функционеру САД појасним да су Срби, без обзира којој вери припадали, слободан народ који сам одлучује нападне ме Слободна Босна. А да су стварно слободни и да им је до Босне требали би да ме подрже јер браним и… »
Александар Вулин: "Ако вам је до дејтонске БиХ или се придружите или се раздружите"

Александар Вулин: "Ако вам је до дејтонске БиХ или се придружите или се раздружите"

Телеграф 09.07.2024
"За Слободну Босну БиХ је само оно што нису Срби а политика БиХ није оно што се ствара на основу Дејтона већ само оно што кажу бошњачки чланови председништва БиХ" Потпредседник Владе Републике Србије и сенатор Републике Српске… »
Вулин поводом напада: Ако вам је до дејтонске БиХ или се придружите или се раздружите

Вулин поводом напада: Ако вам је до дејтонске БиХ или се придружите или се раздружите

РТВ 09.07.2024
БЕОГРАД - Потпредседник Владе Србије и сенатор Републике Српске Александар Вулин поручио је данас поводом нових напада Слободне Босне да он брани политику БиХ и да ако им је до дејтонске БиХ стало требало би да се придруже или да… »
Александар Вулин реаговао на писање "слободне Босне": Ако вам је до дејтонске БиХ или се придружите или се раздружите

Александар Вулин реаговао на писање "слободне Босне": Ако вам је до дејтонске БиХ или се придружите или се раздружите

Курир 09.07.2024
Александар Вулин, потпредседник Владе Србије и сенатор Републике Српске, коментарисао је писање портала "Слободна Босна". - Чим неком функционеру САД појасним да су Срби, без обзира којој вери припадали, слободан народ који сам… »

Вести дана »