Повезане вести

Николина Пишек је пре Видоја Ристовића била верена за згодног рониоца: „Морао сам да је напустим и дам јој шансу да живи“…

Николина Пишек је пре Видоја Ристовића била верена за згодног рониоца: „Морао сам да је напустим и дам јој шансу да живи“…

Нова 09.07.2024
Позната водитељка је пре две године изненада остала удовица, када је од последица срчаног удара преминуо њен супруг Видоје Ристовић. Николина Пишек одувек је важила за једну од најпожељнијих жена у региону, а мало су познати… »
Николина Пишек волела је овог згодног рониоца: Били су у тајној вези, спремала се и свадба, а онда је банкротирао!

Николина Пишек волела је овог згодног рониоца: Били су у тајној вези, спремала се и свадба, а онда је банкротирао!

Курир 09.07.2024
Водитељка Николина Пишек пре две године остала је без супруга Видоја Ристовића, а пре него што се удала за њега била је верена за хрватског рониоца Кристијана Цуравића. Били су заједно пре више од 10 година, а многи су мислили… »
Бивши вереник Николине Пишек годинама ћутао, а онда све изнео у јавност: "Морао сам да је оставим"

Бивши вереник Николине Пишек годинама ћутао, а онда све изнео у јавност: "Морао сам да је оставим"

Блиц 09.07.2024
Водитељка Николина Пишек пре две године остала је без супруга Видоја Ристовића, а пре него што се удала за њега била је верена за хрватског рониоца Кристијана Цуравића. Николина и Кристијан су се растали након три године везе… »

Вести дана »