Povezane vesti
Fajnenšl tajms piše: Operacija odvajanja Srbije od Rusije, ključni igrač Vučić, ključni projekat – zgrada Generalštaba…
Nova 09.07.2024
Britanski Fajnenšl tajms objavio je danas tekst o rušenju stare zgrade Generalštaba u Beogradu i dogovoru koji je postignut između srpskih vlasti i zeta Donalda Trampa, Džareda Kušnera da njegova firma zida luksuzni hotel na toj lokaciji. List navodi da… »
FT: Sa kim ili protiv koga Vučić igra – SAD, Rusije, Kine ili Evrope
N1 Info 09.07.2024
Već četvrt veka prometnom saobraćajnicom u centru Beograda dominiraju ruševine zgrade Generalštaba. Namerno je ostavljen kakav je bio posle NATO bombardovanja 1999. godine, piše Fajnenšel tajms (FT). FT dodaje da bi sada „ovaj hram srpskog nacionalizma… »
FT: Sa kim ili protiv koga Vučić igra – SAD, Rusije, Kine ili Evrope
Novi magazin 09.07.2024
Već četvrt veka prometnom saobraćajnicom u centru Beograda dominiraju ruševine zgrade Generalštaba. Namerno je ostavljen kakav je bio posle NATO bombardovanja 1999. godine, piše Fajnenšel tajms (FT). FT dodaje da bi sada „ovaj hram srpskog nacionalizma… »
Vesti dana »
Tokom noći 14 ekipa nastaviće čišćenje snega u Mionici: Komunalna inspekcija izrekla zabranu kretanja kroz park
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
"Kina neće ništa uraditi dok sam ja tu" Tramp je upravo odbacio međunarodno pravo i najavio nešto zastrašujuće? "Moj moral je granica moći"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Balkanski diplomata predvodiće Trampov odbor za mir u Gazi: Nekadašnji izaslanik UN preuzima ključnu ulogu u nadzoru primirja
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana
Beograd put završava čišćenje ulica prvog prioriteta od snega, prelazi na druge
Danas pre 9 satijoš 1 povezana