Povezane vesti
Nova odličja u riznici kkk liman: Marku Cvijanoviću četiri medalje na Prvenstvu Vojvodine
Dnevnik 09.07.2024
U riznicu su kajakaši Limana iz Novog Sada doneli sedam medalja sa Prvenstva Vojvodine u Bačkoj Palanci. Marko Cvijanović je prednjačio sa četiri odličja. Zlata su mu pripala u kadetskom jednosedu na 200 i 1000 metara, a u juniorskim je osvojio… »
Kajakaši Vojvodine ne daju tron: Seniori treći put zaredom najbolji u pokrajini, juniori na trećem mestu
Dnevnik 09.07.2024
Članovi Kajak i kanu kluba Vojvodina pobrali su medalje na Prvenstvu Vojvodine u Bačkoj Palanci. U seniorskoj konkurenciji Nebojša Radanović i Edvard Perlaki osvojili su zlato u dvosedu na 200 m, a bili su deo najbržeg četverca na 200 m sa Urošem… »
Vesti dana »

Jokić po povratku: Osećaj da je najviše što sam ikada propustio
Sport klub pre 1 satjoš 16 povezanih

Đoković i Korda složno rekli NE organizatorima Mastersa u Majamiju: Četvrtfinale u novom terminu
Euronews pre 17 minutajoš 10 povezanih

Samit "koalicije voljnih" o miru i bezbednosti za Ukrajinu danas u Parizu
RTV pre 1 satjoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 8 satijoš 4 povezane

Upaljen narandžasti meteo alarm, danas na udaru ovaj deo Srbije! Rhmz objavio upozorenje, evo do kada će padati kiša
Kurir pre 59 minutajoš 7 povezanih