Повезане вести

"Заслужујеш најбоље, а ја то нисам!" Пожгај се обратио бившој жени, па споменуо Слобу Радановића: Свиђа ми се како живи!…

"Заслужујеш најбоље, а ја то нисам!" Пожгај се обратио бившој жени, па споменуо Слобу Радановића: Свиђа ми се како живи!…

Курир 09.07.2024
Бивши учесник "Елите" Александар Пожгај, недавно је ставио тачку на свој брак после свега десет месеци. Он тада није коментарисао развод, као ни разлоге који су довели до њииховог разилажења, већ је само рекао: - Данас је… »
Бивши учесник Елите упутио шокантну поруку бившој жени: "Кија ти је лепо рекла, али више ми се свиђа како Слоба живи"

Бивши учесник Елите упутио шокантну поруку бившој жени: "Кија ти је лепо рекла, али више ми се свиђа како Слоба живи"

Ало 09.07.2024
Бившој супузи је признао важну ствар. Бивши политичар и бивши учесник "Елите" Александар Пожгај, који се недавно развео од супруге Александре и то после свега десет месеци брака, није раније говорио о разлозима развода. Једино… »
"Кија Коцкар је то лепо рекла, али мени се више свиђа како Слоба сада живи": Бивши задругар се развео после 10 месеци, а сад…

"Кија Коцкар је то лепо рекла, али мени се више свиђа како Слоба сада живи": Бивши задругар се развео после 10 месеци, а сад…

Блиц 09.07.2024
Бивши ријалити учесник Александар Пожгај развео се недавно након само 10 месеци брака. Пожгај је сада, на свом Инстаграм профилу, објавио фотографију са бившом женом Иваном, па јој се јавно обратио. - Ти Ивана заслужујеш… »
Бивши задругар се развео после 10 месеци: Објавио слику са бившом, па споменуо Кију и Слобу: "Нисмо сви..."

Бивши задругар се развео после 10 месеци: Објавио слику са бившом, па споменуо Кију и Слобу: "Нисмо сви..."

Телеграф 09.07.2024
Препоручујемо. Бивши политичар и ријалити учесник Александар Пожгај развео се само 10 месеци након што је склопио брак са лепом Иваном. Он се од тада готово свакодневно оглашава на Инстаграму, а сада је уз фотографију њега и… »

Вести дана »