Povezane vesti
Novinarka BBC-ja brani Đokovića: "Novak je bio u pravu, to su apsolutni kreteni"
Telegraf 09.07.2024
Sara je poručila da je bila na Centralnom terenu tokom meča. Novinarka BBC-ja Sara Tornton javno je podržala tvrdnje najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića koji je ostao dosledan tome da ga je publika na Vimbldonu provocirala tokom meča protiv… »
Vimbldon 2024: „Lakuuuuuuuuuu noć", odgovor Novaka Đokovića pojedinim gledaocima
Južne vesti 09.07.2024
REUTERS/Paul Childs Novak Đoković kritikovao je pojedine gledaoce na Centralnom terenu Vimbldona za nepoštovanje igrača - u ovom slučaju njega - tokom meča osmine finala grend slem turnira protiv Holgera Runea. Đoković je ubedljivo pobedio Runea 3:0 u… »
Vesti dana »
"Uložili smo mnogo, Srbija je uz vas" Vučić sa Dodikom obilazi Drvar: "Mile pravi računicu, ja milion i po u evrima, on milion u markama"
Blic pre 17 minutajoš 27 povezanih
Đuro Macut apeluje: Racionalno trošiti struju, sutra hitna sednica Štaba za vanredne situacije
Beta pre 32 minutajoš 45 povezanih
Novi predsednik SDPS-a Jug Radivojević za NIN: Ljajićevo iskustvo i mudrost bice vodilja SDPS-a
NIN pre 22 minutajoš 26 povezanih
Srbija pod uticajem snažnog toplotnog talasa i visokih temperatura
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 71 povezana
BLISKOISTOČNI SUKOB - Tramp otkazuje napade na Iran uz uslov da se brzo postigne dogovor; IDF:Likvidiran jedan od vođa Hamasa
RTV pre 37 minutajoš 39 povezanih