Povezane vesti

Veliki skandal! Novinar BBC provocirao Novaka: Đoković se pokupio i napustio intervju!

Veliki skandal! Novinar BBC provocirao Novaka: Đoković se pokupio i napustio intervju!

Kurir 09.07.2024
Novak Đoković glavna je vest u svim svetskim medijima, pošto je posle pobede nad Holgerom Runeom isprozivao navijače na Vimbldonu. Nije se svidelo najboljem teniseru današnjice Novaku Đokoviću kako ga tretira publika u Londonu, kako pokušava da ga… »
Ovo su navijači koji su iznervirali Đokovića: Vimbldon objavio snimak "iza kulisa" gde se sve vidi

Ovo su navijači koji su iznervirali Đokovića: Vimbldon objavio snimak "iza kulisa" gde se sve vidi

Telegraf 09.07.2024
Nekoliko Runeovih navijača bilo je u dresovima Danske i oni su bili posebno glasni. Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković bio je hit društvenih mreža zbog odgovora navijačima Holgera Runea, koji su ga ometali tokom meča uzvikivanjem… »
Otkriveno! Ovo je novinar koji je Đokovića izbacio iz takta! Srbin napustio intervju, zbog jednog pitanja je poludeo! Foto

Otkriveno! Ovo je novinar koji je Đokovića izbacio iz takta! Srbin napustio intervju, zbog jednog pitanja je poludeo! Foto

Kurir 09.07.2024
O Novaku Đokoviću danas bruji čitava planeta, pošto je nakon pobede nad Holgerom Runeom isprozivao navijače na Vimbldonu. Nije se svidelo najboljem teniseru današnjice Novaku Đokoviću kako ga tretira publika u Londonu, kako pokušava da ga… »
Ovo je novinar BBC-ja koji je iznervirao Đokovića i zbog kog je Novak napustio intervju

Ovo je novinar BBC-ja koji je iznervirao Đokovića i zbog kog je Novak napustio intervju

Telegraf 09.07.2024
Nekoliko godina zaposlen je u ovoj kompaniji. I dan posle meča protiv Holgera Runea, gde je isprozivao publiku na Vimbldonu, najbolji srpski teniser Novak Đoković privukao je pažnju zbog toga što je napustio intervju! Naime, Đoković je sedeo ispred… »
Novinar BBC-ja iznervirao Novaka, ustao i napustio intervju: "Imate neko drugo pitanje, već treći put isto?!"

Novinar BBC-ja iznervirao Novaka, ustao i napustio intervju: "Imate neko drugo pitanje, već treći put isto?!"

Telegraf 09.07.2024
Nije se najboljem teniseru svih vremena dopao način na koji je vođen razgovor. Novak Đoković je posle meča sa Holgerom Runeom postao hit društvenih mreža zbog odgovora navijačima koji su ga nervirali uzvikom za danskog tenisera "Ruuuuune". Novak… »

Vesti dana »