Povezane vesti
Green EXIT predstavlja inovativna solarna rešenja za bolju energetsku efikasnost EXIT kampa
RTV 09.07.2024
NOVI SAD - Kroz Green EXIT platformu, EXIT festival u 2024. godini nizom društveno odgovornih inicijativa i ekoloških inovacija usmerava fokus na održivost i zaštitu prirode Petrovaradinske tvrđave, i kampa koji se tradicionalno nalazi na gradskoj… »
Green EXIT predstavlja inovativna solarna rešenja za bolju energetsku efikasnost EXIT kampa
Radio sto plus 09.07.2024
Uz rešenja za reciklažu, proširen mobilni sistem sakupljanja ambalaže i nagradne aktivacije, očuvanju životne sredine moći će da doprinesu svi posetioci festivala. Gosti EXIT kampa imaće priliku da isprobaju zero-plastic kozmetiku, a kroz… »
Green EXIT predstavlja inovativna solarna rešenja za bolju energetsku efikasnost kampa
Moj Novi Sad 09.07.2024
Kroz Green EXIT platformu, EXIT festival u 2024. godini nizom društveno odgovornih inicijativa i ekoloških inovacija usmerava fokus na održivost i zaštitu prirode Petrovaradinske tvrđave, i kampa koji se tradicionalno nalazi na gradskoj plaži… »
Vesti dana »

MUP: Identifikovani maloletnici koji su napali dečaka kod TC Ušće, incident nema veze s blokadom
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

"Ovo je bio lov na veštice": Tramp o skandalu koji je uzdrmao Belu kuću, dotakao se i ostavke ministra odbrane: "On nije imao nikakve veze sa ovim"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 3 satajoš 4 povezane

Određen mu pritvor do 30 dana: Pretresli mu stan na Novom Beogradu i pronašli drogu
Kurir pre 19 minutajoš 1 povezana