Povezane vesti
Naša glumica otkrila kako se izborila sa porokom Pila sam litar i po votke dnevno, znala sam da imam problem
Dnevnik 09.07.2024
Glumica Danica Maksimović (71) nedavno je govorila o velikom poroku sa kojim se borila, a kako kaže, najveća joj je pobeda to što ga je pobedila. - Pobeda najveća je to što sam pobedila porok. Ja sam ponosna, postala sam misionar, prosto takva sam, eto… »
„Bila je litra i po votke dnevno“: Danica Maksimović otvoreno govorila o problemu sa porokom i tome kako ga je pobedila
Nova 09.07.2024
Glumica je nekoliko puta otvoreno govorila o problemu sa porokom, koga se uspešno rešila uz podršku svojih najbližih. Danica Maksimović svojevremeno je priznala da ju je glumački život u jednom trenutku povkao u porok, te se godinama borila sa… »
Vesti dana »
Kalas: Izbori na Kosovu otvaraju novu stranicu, dijalog sa Beogradom ključan za EU put
Radio sto plus pre 2 minutajoš 41 povezana
(Foto/video) Zemljotres jačine 7,8 stepeni Rihtera pogodio Filipine: Najmanje 19 mrtvih, više od 200 povređenih
Newsmax Balkans pre 52 minutajoš 46 povezanih
Tramp za FT: Netanjahu neće imati izbora nego da prihvati sporazum SAD s Iranom
Beta pre 1 satjoš 27 povezanih
„SAD snose direktnu odgovornost za kršenje primirja“: Iran optužuje Vašington nakon nove razmene vatre 100. dana rata
Danas pre 1 satjoš 26 povezanih
Pucaće gromovi! Temperatura će biti u drastčnom padu: Srbiji prete i oluje, evo kada se sve menja
Telegraf pre 1 satjoš 23 povezane