Повезане вести
Наша глумица открила како се изборила са пороком Пила сам литар и по вотке дневно, знала сам да имам проблем
Дневник 09.07.2024
Глумица Даница Максимовић (71) недавно је говорила о великом пороку са којим се борила, а како каже, највећа јој је победа то што га је победила. - Победа највећа је то што сам победила порок. Ја сам поносна, постала сам… »
"Пила сам литар и по вотке дневно. Знала сам да имам проблем": Наша глумица (71) открила како се изборила са пороком: "За мене…
Блиц 09.07.2024
Глумица Даница Максимовић (71) недавно је говорила о великом пороку са којим се борила, а како каже, највећа јој је победа то што га је победила. - Победа највећа је то што сам победила порок. Ја сам поносна, постала сам… »
„Била је литра и по вотке дневно“: Даница Максимовић отворено говорила о проблему са пороком и томе како га је победила
Нова 09.07.2024
Глумица је неколико пута отворено говорила о проблему са пороком, кога се успешно решила уз подршку својих најближих. Даница Максимовић својевремено је признала да ју је глумачки живот у једном тренутку повкао у порок, те се… »
Вести дана »

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 4 сатијош 2 повезане

"Били су приморани да побегну": Премијер Естоније тражи консултације по члану 4 НАТО-а због руских авиона: Страхују за територијалну безбедност
Блиц пре 47 минутајош 1 повезана

Делегација Националне гарде Охаја у посети Ратном ваздухопловству Србије
Данас пре 7 сатијош 1 повезана