Повезане вести

"Знам шта Путин спрема" Високи званичник НАТО упозорава: Следе атентати и пожари широм Европе! Москва спроводи тајну кампању…

"Знам шта Путин спрема" Високи званичник НАТО упозорава: Следе атентати и пожари широм Европе! Москва спроводи тајну кампању…

Курир 09.07.2024
Русији недостаје муниције и војске да започне велику офанзиву у Украјини и принуђена је да обезбеди значајне залихе наоружања из других земаља! Високи НАТО званичник, који је причао са новинарима пред самит у Вашингтону под… »
Знам шта Путин спрема" Високи званичник НАТО упозорава: Следе атентати и пожари широм Европе, велика паника

Знам шта Путин спрема" Високи званичник НАТО упозорава: Следе атентати и пожари широм Европе, велика паника

Правда 09.07.2024
Русији недостаје муниције и војске да започне велику офанзиву у Украјини и принуђена је да обезбеди значајне залихе наоружања из других земаља! Високи НАТО званичник, који је причао са новинарима пред самит у Вашингтону под… »
Хитно упозорење НАТО-а: Москва спроводи тајну кампању, следе атентати и пожари широм Европе!

Хитно упозорење НАТО-а: Москва спроводи тајну кампању, следе атентати и пожари широм Европе!

Ало 09.07.2024
Русији недостаје муниције и војске за велику офанзиву у Украјини. Према изјави високог НАТО званичника, Русија се суочава са недостатком муниције и војних ресурса потребних за покретање велике офанзиве у Украјини. Такође, наводи… »
Русија нема капацитете да покрене велику офанзиву на Украјину, каже званичник НАТО-а

Русија нема капацитете да покрене велику офанзиву на Украјину, каже званичник НАТО-а

Политика 09.07.2024
Русији и даље недостају муниција и трупе да покрене велику офанзиву у Украјини, а очекује се да ће украјинске снаге интензивирати офанзивне операције када снабдевање оружјем и временски услови дозволе, изјавио је данас… »
НАТО: Русија нема снаге да настави

НАТО: Русија нема снаге да настави

Б92 09.07.2024
Русији и даље недостају муниција и трупе да покрене велику офанзиву у Украјини, а очекује се да ће украјинске снаге интензивирати офанзивне операције када снабдевање оружјем и временски услови дозволе. Ово је изјавио данас… »
Зеленски: "Борићу се да на самиту НАТО буду донете одлуке за јачање украјинске пво"

Зеленски: "Борићу се да на самиту НАТО буду донете одлуке за јачање украјинске пво"

Блиц 09.07.2024
Председник Украјине Володимир Зеленски изјавио је данас, по доласку у Вашингтон, да ће се борити да на самиту НАТО-а буду донете одлуке за јачање украјинске противваздушне одбране и за испоруку више борбених авиона Ф-16. -… »
“Русија нема капацитете да покрене велику офанзиву на Украјину”

“Русија нема капацитете да покрене велику офанзиву на Украјину”

Вести онлине 09.07.2024
Русији и даље недостају муниција и трупе да покрене велику офанзиву у Украјини, а очекује се да ће украјинске снаге интензивирати офанзивне операције када снабдевање оружјем и временски услови дозволе, изјавио је данас… »

Вести дана »