Povezane vesti
„Osramotio me je“: Pevačica danas uživa u ljubavi sa 10 godina mlađim dečkom, a bivši joj je priredio neprijatnost o kojoj su…
Nova 09.07.2024
Aleksandra Bursać svojevremeno je otvorila dušu u emisiji "Ispovest", autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, koja se emituje na portalu Nova.rs. Pevačica se nedavno verila za svog deset godina mlađeg izabranika, a svojevremeno je doživela veliko… »
"Osramotio me je, izdao!" Aleksandru Bursać dečko prevario sa starletom: Saznala od novinara, a trpela i nasilje: Udario me…
Kurir 09.07.2024
Aleksandra Bursać otvorila dušu o razočaranju koje je doživela na ljubavnom polju. Pevačica se nedavno verila za svog deset godina mlađeg izabranika, a svojevremeno je doživela fijasko u ljubavi, kada je trpela nasilje u vezi. - Treba prekinuti čim… »
Vesti dana »
MOL-u produžena licenca za nastavak pregovora o kupovini većinskog udela u NIS-u
Serbian News Media pre 8 minutajoš 42 povezane
Kako je Čačak obeleo usred leta za samo par minuta: Krupan grad tukao po Prijevoru (foto)
Kurir pre 3 minutajoš 33 povezane
Zemljotres jačine 3,8 stepeni pogodio region Leskovca, građani osetili snažno podrhtavanje
Jugmedia pre 38 minutajoš 19 povezanih
MUNDIJAL UŽIVO Novi rastanak posle neuspeha na Svetskom prvenstvu, posle poraza odmah napustio reprezentaciju
Nova pre 13 minutajoš 20 povezanih