Povezane vesti
"Ako izabere Ša, mi ćemo da otkačimo nju!" Mionina porodica Nenadu neće ni ruku da pruži, ogorčeni na repera: Stanislavu…
Kurir 09.07.2024
Porodica Mione Jovanović snažno se protivi njenoj vezi sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, koji je stariji od nje 20 godina. Njeni najbliži, a posebno baka, ne žele ni da čuju za njega. Mionina baka Milica je poslala pismo u "Elitu" u kom ga je… »
Ako bude izabrala njega, otkačićemo mi nju! Brutalno oglašavanje člana porodice Mione Jovanović, šok obrt pred sam kraj…
Alo 09.07.2024
Baka Milica je poručila da joj unuka mnogo nedostaje, a potom uporedila bivšeg zeta Stanislava Krofaka sa sadašnjim. Porodica Mione Jovanović snažno se protivi njenoj vezi sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, koji je stariji od nje 20 godina, što je… »
"Ako je njega izabrala, nas je otkačila i mi ćemo nju da otkačimo": Mionina baka nikad brutalnije o Ša
Telegraf 09.07.2024
Preporučujemo. Porodica Mione Jovanović žestoko seprotivi njenoj vezi s 20 godina starijim reperom Nenadom Aleksićem Ša i to je opšte poznata stavar za one koji prate "Elitu". Oni za repera ne žele ni da čuju, a tu prednjači Mionina baka Milica… »
Vesti dana »

Huligani napali studente blokadere, uhapšena dvojica! Pogledajte jezivi snimak: Očekuje se intervencija policije i žandarmerije (video)
Kurir pre 50 minutajoš 93 povezane

"Nadamo se da će sve proći bez incidenata": Student Miloš Pavlović iz Pionirskog parka objavio da sa kolegama u kampu igra šah (video)
Blic pre 26 minutajoš 130 povezanih

Francuski mediji: Istorijski skup u Beogradu, više od 100.000 ljudi u borbi protiv korpucije
Beta pre 1 satjoš 33 povezane

Nišlije organizovale demonstracije podrške studentskom protestu u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 63 povezane

MUP: Više incidenata u Beogradu, građani odmah da prestanu da napadaju policiju
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih