Povezane vesti
"Ako izabere Ša, mi ćemo da otkačimo nju!" Mionina porodica Nenadu neće ni ruku da pruži, ogorčeni na repera: Stanislavu…
Kurir 09.07.2024
Porodica Mione Jovanović snažno se protivi njenoj vezi sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, koji je stariji od nje 20 godina. Njeni najbliži, a posebno baka, ne žele ni da čuju za njega. Mionina baka Milica je poslala pismo u "Elitu" u kom ga je… »
Ako bude izabrala njega, otkačićemo mi nju! Brutalno oglašavanje člana porodice Mione Jovanović, šok obrt pred sam kraj…
Alo 09.07.2024
Baka Milica je poručila da joj unuka mnogo nedostaje, a potom uporedila bivšeg zeta Stanislava Krofaka sa sadašnjim. Porodica Mione Jovanović snažno se protivi njenoj vezi sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, koji je stariji od nje 20 godina, što je… »
"Ako je njega izabrala, nas je otkačila i mi ćemo nju da otkačimo": Mionina baka nikad brutalnije o Ša
Telegraf 09.07.2024
Preporučujemo. Porodica Mione Jovanović žestoko seprotivi njenoj vezi s 20 godina starijim reperom Nenadom Aleksićem Ša i to je opšte poznata stavar za one koji prate "Elitu". Oni za repera ne žele ni da čuju, a tu prednjači Mionina baka Milica… »
Vesti dana »
Vučić razgovarao sa Trampom: „On da napravi Ameriku velikom, a mi Srbiju pristojnom zemljom“ (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 7 povezanih
Jovanović Ćuta pozvao na protest: Neće biti mira sve dok odgovorni ne odleže zasluženu robiju
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Košarkašice Srbije pobedile Ukrajinu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Optuženi za teško delo: Određeno zadržavanje odgovornim licima neregistrovanog doma u Vojki u kojem su stradale dve osobe
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Dramatična scena u Bloku 29: Neviđena potera kroz Novi Beograd, desetine policajaca jure za jednim automobilom (video)
Blic pre 26 minutajoš 2 povezane