Povezane vesti

"Ako izabere Ša, mi ćemo da otkačimo nju!" Mionina porodica Nenadu neće ni ruku da pruži, ogorčeni na repera: Stanislavu…

"Ako izabere Ša, mi ćemo da otkačimo nju!" Mionina porodica Nenadu neće ni ruku da pruži, ogorčeni na repera: Stanislavu…

Kurir 09.07.2024
Porodica Mione Jovanović snažno se protivi njenoj vezi sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, koji je stariji od nje 20 godina. Njeni najbliži, a posebno baka, ne žele ni da čuju za njega. Mionina baka Milica je poslala pismo u "Elitu" u kom ga je… »
Ako bude izabrala njega, otkačićemo mi nju! Brutalno oglašavanje člana porodice Mione Jovanović, šok obrt pred sam kraj…

Ako bude izabrala njega, otkačićemo mi nju! Brutalno oglašavanje člana porodice Mione Jovanović, šok obrt pred sam kraj…

Alo 09.07.2024
Baka Milica je poručila da joj unuka mnogo nedostaje, a potom uporedila bivšeg zeta Stanislava Krofaka sa sadašnjim. Porodica Mione Jovanović snažno se protivi njenoj vezi sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, koji je stariji od nje 20 godina, što je… »
"Ako je njega izabrala, nas je otkačila i mi ćemo nju da otkačimo": Mionina baka nikad brutalnije o Ša

"Ako je njega izabrala, nas je otkačila i mi ćemo nju da otkačimo": Mionina baka nikad brutalnije o Ša

Telegraf 09.07.2024
Preporučujemo. Porodica Mione Jovanović žestoko seprotivi njenoj vezi s 20 godina starijim reperom Nenadom Aleksićem Ša i to je opšte poznata stavar za one koji prate "Elitu". Oni za repera ne žele ni da čuju, a tu prednjači Mionina baka Milica… »

Vesti dana »