Повезане вести

"Ако изабере Ша, ми ћемо да откачимо њу!" Мионина породица Ненаду неће ни руку да пружи, огорчени на репера: Станиславу увек!…

"Ако изабере Ша, ми ћемо да откачимо њу!" Мионина породица Ненаду неће ни руку да пружи, огорчени на репера: Станиславу увек!…

Курир 09.07.2024
Породица Мионе Јовановић снажно се противи њеној вези са репером Ненадом Алексићем Ша, који је старији од ње 20 година. Њени најближи, а посебно бака, не желе ни да чују за њега. Мионина бака Милица је послала писмо у "Елиту"… »
Ако буде изабрала њега, откачићемо ми њу! Брутално оглашавање члана породице Мионе Јовановић, шок обрт пред сам крај…

Ако буде изабрала њега, откачићемо ми њу! Брутално оглашавање члана породице Мионе Јовановић, шок обрт пред сам крај…

Ало 09.07.2024
Бака Милица је поручила да јој унука много недостаје, а потом упоредила бившег зета Станислава Крофака са садашњим. Породица Мионе Јовановић снажно се противи њеној вези са репером Ненадом Алексићем Ша, који је старији од ње… »
"Ако је њега изабрала, нас је откачила и ми ћемо њу да откачимо": Мионина бака никад бруталније о Ша

"Ако је њега изабрала, нас је откачила и ми ћемо њу да откачимо": Мионина бака никад бруталније о Ша

Телеграф 09.07.2024
Препоручујемо. Породица Мионе Јовановић жестоко сепротиви њеној вези с 20 година старијим репером Ненадом Алексићем Ша и то је опште позната ставар за оне који прате "Елиту". Они за репера не желе ни да чују, а ту предњачи… »

Вести дана »