Повезане вести
"Ако изабере Ша, ми ћемо да откачимо њу!" Мионина породица Ненаду неће ни руку да пружи, огорчени на репера: Станиславу увек!…
Курир 09.07.2024
Породица Мионе Јовановић снажно се противи њеној вези са репером Ненадом Алексићем Ша, који је старији од ње 20 година. Њени најближи, а посебно бака, не желе ни да чују за њега. Мионина бака Милица је послала писмо у "Елиту"… »
Ако буде изабрала њега, откачићемо ми њу! Брутално оглашавање члана породице Мионе Јовановић, шок обрт пред сам крај…
Ало 09.07.2024
Бака Милица је поручила да јој унука много недостаје, а потом упоредила бившег зета Станислава Крофака са садашњим. Породица Мионе Јовановић снажно се противи њеној вези са репером Ненадом Алексићем Ша, који је старији од ње… »
"Ако је њега изабрала, нас је откачила и ми ћемо њу да откачимо": Мионина бака никад бруталније о Ша
Телеграф 09.07.2024
Препоручујемо. Породица Мионе Јовановић жестоко сепротиви њеној вези с 20 година старијим репером Ненадом Алексићем Ша и то је опште позната ставар за оне који прате "Елиту". Они за репера не желе ни да чују, а ту предњачи… »
Вести дана »
Циклон доноси кишу и хладније време: Србија под облацима 5. децембра
Глас југа пре 2 минутајош 8 повезаних
Хитна помоћ: Мушкарац погинуо на железничкој станици у Земуну када је на њега налетео воз
Н1 Инфо пре 17 минутајош 8 повезаних
Мушкарац погинуо након што га ударио воз на Железничкој станици у Земуну
Радио 021 пре 3 минутајош 2 повезане