Povezane vesti

Lionel Mesi posle plasmana argenitine u finale Kupa Amerike: Svestan sam da su ovo možda i poslednje bitke, maksimalno uživam…

Lionel Mesi posle plasmana argenitine u finale Kupa Amerike: Svestan sam da su ovo možda i poslednje bitke, maksimalno uživam…

Dnevnik 10.07.2024
Moramo da uživamo u svakom trenutku života. Svestan sam da su ovo možda i poslednje bitke i zato maksimalno uživam u njima, izjavio je danas kapiten fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Mesi posle pobede nad Kanadom u polufinalu Kupa Amerike… »
Leo Mesi: Uživam kao da su mi poslednje bitke u karijeri, ali igraću još za Argentinu

Leo Mesi: Uživam kao da su mi poslednje bitke u karijeri, ali igraću još za Argentinu

Danas 10.07.2024
Verovanto najbolji fudbaler svih vremena predvodio svetske šampione do plasmana u finale Kopa Amerike. Izuzetno kvalitetna reprezentacije Kanade savladana je sa 2:0, a kod drugog gola Gaučosa viđena je divna akcija koju je prvim golom na Kopa Americi… »
Fudbaleri Argentine pobedili Kanadu i plasirali se u finale Kupa Amerike (video)

Fudbaleri Argentine pobedili Kanadu i plasirali se u finale Kupa Amerike (video)

Politika 10.07.2024
NjU DžERSI - Fudbalska reprezentacija Argentine plasirala se u finale Kupa Amerike, pošto je jutros u Nju Džersiju u polufinalu pobedila selekciju Kanade rezultatom 2:0. Golove za Argentinu postigli su Hulijan Alvares u 22. i Lionel Mesi u 51. minutu… »
Mesi: Ovo su možda i poslednje bitke

Mesi: Ovo su možda i poslednje bitke

Politika 10.07.2024
Mesi je na meču protiv Kanade postigao 109. gol u karijeri za reprezentaciju Argentine. Moramo da uživamo u svakom trenutku života. Svestan sam da su ovo možda i poslednje bitke i zato maksimalno uživam u njima, izjavio je danas kapiten fudbalske… »
Mesi: Svestan sam da su ovo možda i poslednje bitke, maksimalno uživam u njima

Mesi: Svestan sam da su ovo možda i poslednje bitke, maksimalno uživam u njima

Sportski žurnal 10.07.2024
Ludilo je šta je ovaj tim uspeo da uradi, šta radi Argentina. Za nas koji smo ostali tu iz stare garde, zaista je impresivno da smo sa reprezentacijom u još jednom velikom finalu. - Moramo da uživamo u svakom trenutku života. Svestan sam da su ovo… »
Bliži se i taj dan: Lionel Mesi nakon plasmana u finale Kopa Amerika najavio odlazak u penziju!

Bliži se i taj dan: Lionel Mesi nakon plasmana u finale Kopa Amerika najavio odlazak u penziju!

Hot sport 10.07.2024
Mesi neće još dugo nositi plavo-beli dres Fudbalska reprezentacija Argentine izborila je plasman u finale Kopa Amerike, a sve oči su bile uprte u Lionela Mesija. Ovo bi moglo biti Mesijevo poslednje veliko takmičenje, pa je iskoristio priliku da se… »
Alvares i Mesi doneli argentini finale: Skalonijeva ekipa je mašina (video)

Alvares i Mesi doneli argentini finale: Skalonijeva ekipa je mašina (video)

Dnevnik 10.07.2024
Reprezentacija Argentine prvi je finalista Kupa Amerike. Branilac trofeja je na "Met Lajf" stadionu u Nju Džersiju pred 80.102 gledalaca pobedio Kanadu sa 2:0 (1:0). Tako su Mesi i drugovi dobili priliku da odbrane pehar, a protivnik će im biti bolji iz… »
Mesi: "Ovo su poslednje bitke"

Mesi: "Ovo su poslednje bitke"

B92 10.07.2024
Lionel Mesi i tim Argentine imaju veliku priliku da odbrane pehar na Kupu Amerike. I ne samo to, posle pobede nad Kanadom u polufinalu od 2:0, stekli su mogućnost da uz Španiju postanu jedini nacionalni tim koji je slavio na tri uzastopna velika… »
Argentina pobedila Kanadu i plasirala se u finale Kopa Amerika (video)

Argentina pobedila Kanadu i plasirala se u finale Kopa Amerika (video)

Sportski žurnal 10.07.2024
Selekcija Argentine brani titulu na Kopa Amerika, 2021. godine u Rio de Žaneiru u finalu ovog takmičenja savladala je Brazil. Fudbalska reprezentacija Argentine plasirala se u finale Kopa Amerika. U Nju Džersiju je u polufinalu pobedila Kanadu 2:0… »
Konačno se upisao i Mesi: Alvarez i zvezda Inter Majamija odveli ''gaučose'' u finale Kopa Amerike (video)

Konačno se upisao i Mesi: Alvarez i zvezda Inter Majamija odveli ''gaučose'' u finale Kopa Amerike (video)

Večernje novosti 10.07.2024
Fudbaleri Argentine savladali su Kanadu sa 2:0 u polufinalu Kopa Amerike. Foto: AP ''Plavo-beli'' su preko Hulijana Alvareza u 22. minutu stigli do prednosti od 1:0, da bi konačnih 2:0 postavio Mesi u 51. minutu. Ovo je najboljem fudbaleru sveta bio… »
"Sin" Alvarez i "tata" Mesi odveli Argentinu u finale Kope!

"Sin" Alvarez i "tata" Mesi odveli Argentinu u finale Kope!

Sportske.net 10.07.2024
Fudbalska reprezentacija Argentine plasirala se u finale Kopa Amerike. Aktuelni svetski šampion je u polufinalnu kontinentalnog takmičenja savladao Kanadu rezultatom 2:0. Odigrali su izabranici Lionela Skalonija sjajnu utakmicu, nisu dozvolili rivalu da… »
Skalonijeva Argentina je mašina - Alvares i Mesi doneli finale VIDEO

Skalonijeva Argentina je mašina - Alvares i Mesi doneli finale VIDEO

B92 10.07.2024
Reprezentacija Argentine prvi je finalista Kupa Amerike. Branilac trofeja je na "Met Lajf" stadionu u Nju Džersiju pred 80.102 gledalaca pobedio Kanadu sa 2:0 (1:0). Tako su Mesi i drugovi dobili priliku da odbrane pehar, a protivnik će im biti bolji iz… »
Mesi i Alvares odveli Argentinu u finale Kopa Amerika

Mesi i Alvares odveli Argentinu u finale Kopa Amerika

Sport klub 10.07.2024
Argentina je prvi finalista Kopa Amerika, pošto je na MetLife stadionu u Nju Džersiju savladala Kanadu 2:0. Gaučosi nastavljaju da dominiraju na velikim takmičenjima. Ovo im je treći uzastopan plasman u veliko finale i juriće u noći nedelje na… »

Vesti dana »