Повезане вести

Лионел Меси после пласмана аргенитине у финале Купа Америке: Свестан сам да су ово можда и последње битке, максимално уживам…

Лионел Меси после пласмана аргенитине у финале Купа Америке: Свестан сам да су ово можда и последње битке, максимално уживам…

Дневник 10.07.2024
Морамо да уживамо у сваком тренутку живота. Свестан сам да су ово можда и последње битке и зато максимално уживам у њима, изјавио је данас капитен фудбалске репрезентације Аргентине Лионел Меси после победе над Канадом у… »
Лео Меси: Уживам као да су ми последње битке у каријери, али играћу још за Аргентину

Лео Меси: Уживам као да су ми последње битке у каријери, али играћу још за Аргентину

Данас 10.07.2024
Верованто најбољи фудбалер свих времена предводио светске шампионе до пласмана у финале Копа Америке. Изузетно квалитетна репрезентације Канаде савладана је са 2:0, а код другог гола Гаучоса виђена је дивна акција коју је првим… »
Меси: Ово су можда и последње битке

Меси: Ово су можда и последње битке

Политика 10.07.2024
Меси је на мечу против Канаде постигао 109. гол у каријери за репрезентацију Аргентине. Морамо да уживамо у сваком тренутку живота. Свестан сам да су ово можда и последње битке и зато максимално уживам у њима, изјавио је данас… »
Фудбалери Аргентине победили Канаду и пласирали се у финале Купа Америке (видео)

Фудбалери Аргентине победили Канаду и пласирали се у финале Купа Америке (видео)

Политика 10.07.2024
ЊУ ЏЕРСИ - Фудбалска репрезентација Аргентине пласирала се у финале Купа Америке, пошто је јутрос у Њу Џерсију у полуфиналу победила селекцију Канаде резултатом 2:0. Голове за Аргентину постигли су Хулијан Алварес у 22. и… »
Меси: Свестан сам да су ово можда и последње битке, максимално уживам у њима

Меси: Свестан сам да су ово можда и последње битке, максимално уживам у њима

Спортски журнал 10.07.2024
Лудило је шта је овај тим успео да уради, шта ради Аргентина. За нас који смо остали ту из старе гарде, заиста је импресивно да смо са репрезентацијом у још једном великом финалу. - Морамо да уживамо у сваком тренутку живота… »
Ближи се и тај дан: Лионел Меси након пласмана у финале Копа Америка најавио одлазак у пензију!

Ближи се и тај дан: Лионел Меси након пласмана у финале Копа Америка најавио одлазак у пензију!

Хот спорт 10.07.2024
Меси неће још дуго носити плаво-бели дрес Фудбалска репрезентација Аргентине изборила је пласман у финале Копа Америке, а све очи су биле упрте у Лионела Месија. Ово би могло бити Месијево последње велико такмичење, па је… »
Алварес и Меси донели аргентини финале: Скалонијева екипа је машина (видео)

Алварес и Меси донели аргентини финале: Скалонијева екипа је машина (видео)

Дневник 10.07.2024
Репрезентација Аргентине први је финалиста Купа Америке. Бранилац трофеја је на "Мет Лајф" стадиону у Њу Џерсију пред 80.102 гледалаца победио Канаду са 2:0 (1:0). Тако су Меси и другови добили прилику да одбране пехар, а… »
Аргентина победила Канаду и пласирала се у финале Копа Америка (видео)

Аргентина победила Канаду и пласирала се у финале Копа Америка (видео)

Спортски журнал 10.07.2024
Селекција Аргентине брани титулу на Копа Америка, 2021. године у Рио де Жанеиру у финалу овог такмичења савладала је Бразил. Фудбалска репрезентација Аргентине пласирала се у финале Копа Америка. У Њу Џерсију је у полуфиналу… »
Меси: "Ово су последње битке"

Меси: "Ово су последње битке"

Б92 10.07.2024
Лионел Меси и тим Аргентине имају велику прилику да одбране пехар на Купу Америке. И не само то, после победе над Канадом у полуфиналу од 2:0, стекли су могућност да уз Шпанију постану једини национални тим који је славио на три… »
Коначно се уписао и Меси: Алварез и звезда Интер Мајамија одвели ''гаучосе'' у финале Копа Америке (видео)

Коначно се уписао и Меси: Алварез и звезда Интер Мајамија одвели ''гаучосе'' у финале Копа Америке (видео)

Вечерње новости 10.07.2024
Фудбалери Аргентине савладали су Канаду са 2:0 у полуфиналу Копа Америке. Фото: АП ''Плаво-бели'' су преко Хулијана Алвареза у 22. минуту стигли до предности од 1:0, да би коначних 2:0 поставио Меси у 51. минуту. Ово је најбољем… »
"Син" Алварез и "тата" Меси одвели Аргентину у финале Копе!

"Син" Алварез и "тата" Меси одвели Аргентину у финале Копе!

Спортске.нет 10.07.2024
Фудбалска репрезентација Аргентине пласирала се у финале Копа Америке. Актуелни светски шампион је у полуфиналну континенталног такмичења савладао Канаду резултатом 2:0. Одиграли су изабраници Лионела Скалонија сјајну утакмицу… »
Скалонијева Аргентина је машина - Алварес и Меси донели финале ВИДЕО

Скалонијева Аргентина је машина - Алварес и Меси донели финале ВИДЕО

Б92 10.07.2024
Репрезентација Аргентине први је финалиста Купа Америке. Бранилац трофеја је на "Мет Лајф" стадиону у Њу Џерсију пред 80.102 гледалаца победио Канаду са 2:0 (1:0). Тако су Меси и другови добили прилику да одбране пехар, а… »
Меси и Алварес одвели Аргентину у финале Копа Америка

Меси и Алварес одвели Аргентину у финале Копа Америка

Спорт клуб 10.07.2024
Аргентина је први финалиста Копа Америка, пошто је на МетЛифе стадиону у Њу Џерсију савладала Канаду 2:0. Гаучоси настављају да доминирају на великим такмичењима. Ово им је трећи узастопан пласман у велико финале и јуриће у… »

Вести дана »