Povezane vesti
"Slobi nisam bila žena, već majka" Kija Kockar ne bira reči za bivšeg muža: Dete mi je odraslo, pa sam ga oženila
Kurir 10.07.2024
Voditeljka Kija Kockar često u javnosti spominje period života u kom je bila u braku sa pevačem Slobom Radanovićem. Kija je, podsetimo, bila u bračnoj zajednici sa pevačem Slobom Radanovićem, koji ju je prevario sa Lunom Đogani u rijalitiju… »
"Slobi nisam bila žena, već majka": Kija ne bira reči za bivšeg muža: "Dete mi je odraslo sad, njegovo prezime nisam…
Blic 10.07.2024
Voditeljka Kija Kockar često u javnosti spominje period života u kom je bila u braku sa pevačem Slobom Radanovićem. Kija je, podsetimo, bila u bračnoj zajednici sa pevačem Slobom Radanovićem, koji ju je prevario sa Lunom Đogani u rijalitiju… »
Vesti dana »
Miodrag Kostić povukao se iz kompanije pre pet godina: Objavljeno i ko će nastaviti da vodi MK grupu
Euronews pre 1 satjoš 56 povezanih
Trampovi ljudi: Mask zadužen za štednju, voditelj Foks njuza šef Pentagona
BBC News pre 2 satajoš 29 povezanih
Stanje troje povređenih u obrušavanju nadstrešnice u Novom Sadu i dalje kritično
Novi magazin pre 2 satajoš 18 povezanih
"Je**te, ko je ovaj?!" Amerika u šoku, voditelj "Foks njuza" biće šef Pentagona: Kritikovao NATO i vojne komandante, za Trampa ima 2 zahteva
Blic pre 24 minutajoš 18 povezanih
Zvezda se ove godine ne šali, svako protiv nje ima da strepi: Evo kako su crveno-beli pokorili Monako, fali samo petica za najviše domete! (video)
Hot sport pre 2 satajoš 12 povezanih