Povezane vesti
"Slobi nisam bila žena, već majka" Kija Kockar ne bira reči za bivšeg muža: Dete mi je odraslo, pa sam ga oženila
Kurir 10.07.2024
Voditeljka Kija Kockar često u javnosti spominje period života u kom je bila u braku sa pevačem Slobom Radanovićem. Kija je, podsetimo, bila u bračnoj zajednici sa pevačem Slobom Radanovićem, koji ju je prevario sa Lunom Đogani u rijalitiju "Zadruga 1"… »
"Slobi nisam bila žena, već majka": Kija ne bira reči za bivšeg muža: "Dete mi je odraslo sad, njegovo prezime nisam želela"…
Blic 10.07.2024
Voditeljka Kija Kockar često u javnosti spominje period života u kom je bila u braku sa pevačem Slobom Radanovićem. Kija je, podsetimo, bila u bračnoj zajednici sa pevačem Slobom Radanovićem, koji ju je prevario sa Lunom Đogani u rijalitiju "Zadruga 1"… »
Vesti dana »
ZLF i PSG o izveštaju EK: Jasno ukazano da je Srbija oteta država od strane vlasti
Beta pre 2 satajoš 45 povezanih
Dijana Hrka pozvala građane da joj budu podrška sutra tokom mitinga SNS
Pravda pre 12 minutajoš 55 povezanih
Italijanski reper ponovo peva o Srbiji: “16 minuta tišine čuo je ceo svet”
Luftika pre 4 satijoš 71 povezana
VJT: Vladimir Štimac saslušan zbog navodnog pozivanja na nasilnu promenu ustavnog uređenja -negirao je krivicu
N1 Info pre 9 satijoš 22 povezane
VJT uložilo žalbu: Sud odstupa od prakse i pušta nasilnike da se brane sa slobode
Politika pre 43 minutajoš 30 povezanih