Повезане вести
Продужен притвор ученику који је претукао наставника на часу: "Онесвестио сам се, а он ме је шутирао. Био сам сав крвав"
Блиц 10.07.2024
Малолетнику из Бачке Паланке који је ухапшен због сумње да је у 8. маја напао Слободана З. (65), наставника Техничке школе „9. мај” из тог места и нанео му тешке телесне повреде, продужен је притвор који може да траје до 4… »
Продужен притвор малолетнику који је напао наставника у Бачкој Паланци и тешко га повредио
Радио 021 10.07.2024
Малолетнику (16) из Бачке Паланке, који је ухапшен због сумње да је у 8. маја напао наставника Техничке школе "9. мај" из тог места и нанео му тешке телесне повреде, продужен је притвор. Како пише Дневник, притвор је продужен до… »
Иза решетака због кривичног дела напад на службено лице у вршењу службене дужности Малолетнику који је претукао наставника…
Дневник 10.07.2024
Малолетнику из Бачке Паланке који је ухапшен због сумње да је у 8. маја напао Слободана З. (65), наставника Техничке школе „9. мај” из тог места и нанео му тешке телесне повреде, продужен је притвор који може да траје до 4… »
Вести дана »
Шта ако се затворе НИС-ове пумпе широм Србије – влада тражи хитно решење
РТС пре 49 минутајош 47 повезаних
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 6 сатијош 29 повезаних
Скоро 3.000 домаћинстава у мраку Биланс језивог земљотерса у Јапану! Има и повређених (видео)
Дневник пре 2 сатајош 25 повезаних
„Пицк анд ролл“ са Мићом Берићем: Звездина ноћна мора је Барса у Београду, нови тренер Партизана и живот после Жељка ВИДЕО
Нова пре 54 минутајош 67 повезаних
Велики одзив грађана за упис права својине на неукњижене објекте, првог дана поднето 19.000 захтева
РТС пре 34 минутајош 125 повезаних