Povezane vesti
Produžen pritvor učeniku koji je pretukao nastavnika na času: "Onesvestio sam se, a on me je šutirao. Bio sam sav krvav"
Blic 10.07.2024
Malolеtniku iz Bačkе Palankе koji jе uhapšеn zbog sumnjе da jе u 8. maja napao Slobodana Z. (65), nastavnika Tеhničkе školе „9. maj” iz tog mеsta i nanеo mu tеškе tеlеsnе povrеdе, produžеn jе pritvor koji možе da trajе do 4. avgusta. On sе tеrеti za… »
Produžen pritvor maloletniku koji je napao nastavnika u Bačkoj Palanci i teško ga povredio
Radio 021 10.07.2024
Maloletniku (16) iz Bačke Palanke, koji je uhapšen zbog sumnje da je u 8. maja napao nastavnika Tehničke škole "9. maj" iz tog mesta i naneo mu teške telesne povrede, produžen je pritvor. Kako piše Dnevnik, pritvor je produžen do 4. avgusta. On se tereti… »
Iza rešetaka zbog krivičnog dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti Maloletniku koji je pretukao nastavnika…
Dnevnik 10.07.2024
Maloletniku iz Bačke Palanke koji je uhapšen zbog sumnje da je u 8. maja napao Slobodana Z. (65), nastavnika Tehničke škole „9. maj” iz tog mesta i naneo mu teške telesne povrede, produžen je pritvor koji može da traje do 4. avgusta, saznaje „Dnevnik“… »
Vesti dana »
Blokada Ormuza: Bez konkretnih koraka nakon Trampovog apela za slanje ratnih brodova u moreuz
Nedeljnik pre 51 minutajoš 62 povezane
Pre tačno godinu dana u Beogradu održan najveći studentski protest
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 14 povezanih
"TRAMPE, UNIŠTIO SI NAM MORNARICU, KAŽEŠ? PROĐI MOREUZOM, AKO SMEŠ!" Iran poslao poruku Vašingtonu, rakete Tel Avivu, uništili skup dron Italijanima! (video)
Kurir pre 26 minutajoš 65 povezanih
Petar Petković potvrdio da je za aktuelni režim Kosovo nezavisna država
Ozon press pre 2 satajoš 55 povezanih