Повезане вести
Иван и Јелена искрено о помирењу: Након јавне преваре открили да ли ће дати још једну шансу свом браку - Настао мук у Белој…
Блиц 10.07.2024
Пред само финале "Елите" Јелена Маринковић признала је да је преварила Ивана Маринковића са Урошем Рајачићем. Откако је признала своје неверство, сбвађе између супружника не престају, а сада су током емисије "Питања гледалаца"… »
Иван Маринковић и Јелена очи у очи након преваре: "Ја њу волим", од ње тражи само једну ствар: "Мени је то потребније"
Блиц 10.07.2024
Јелена Маринковић преварила је партнера Ивана Маринковића са Урошем Рајчићем, а синоћ су први пут, ван црног стола, попричали о свом односу. Иван је након разговора са Урошем пришао Јелени и сасуо јој све у лице. Иван ју је све… »
Прва исповест Јелене Маринковић након што је преварила ивана: Открила све о односу са Урошем: "Десила се та интима"
Блиц 10.07.2024
Иван Маринковић у "Елити" је сазнао за неверство супруге Јелене, а након тога почели су да износе сав прљав веш из свог односа. Јелена је сада, први пут, проговорила о детаљима преваре, а како је истакла, не зна шта је био… »
"Мазили смо се два сата, рекла ми је да је планирала да се разведе": Брутално суочавање Ивана Маринковића и Уроша: Открио све…
Блиц 10.07.2024
Ивана Маринковића је у "Елити" преварила супруга Јелена Маринковић са Урошем Рајчићем. Урош и Иван су се синоћ први пут суочили и рекли све једно другоме. Урош је том приликом изнео своју страну приче о афери са Јеленом. - Како… »
Муж вс љубавник! Брутално суочавање Ивана Маринковића и Уроша: Мазила ме 2 сата, рекла да ће се развести! Сви детаљи…
Курир 10.07.2024
Ивана Маринковића је у "Елити" преварила супруга Јелена Маринковић са Урошем Рајчићем. Урош и Иван су се синоћ први пут суочили и рекли све једно другоме. Урош је том приликом изнео своју страну приче о афери са Јеленом. - Како… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 минутајош 28 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 27 повезаних
Вучич: Постоје три опције за НИС, 15. јануар крајњи рок за решење
Нови магазин пре 48 минутајош 23 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 1 сатјош 45 повезаних
Стигао одговор Трампу из ЕУ Паула Пињо: "Поносни смо на наше лидере"
Блиц пре 4 минутајош 20 повезаних