Povezane vesti
Ivan i Jelena iskreno o pomirenju: Nakon javne prevare otkrili da li će dati još jednu šansu svom braku - Nastao muk u Beloj…
Blic 10.07.2024
Pred samo finale "Elite" Jelena Marinković priznala je da je prevarila Ivana Marinkovića sa Urošem Rajačićem. Otkako je priznala svoje neverstvo, sbvađe između supružnika ne prestaju, a sada su tokom emisije "Pitanja gledalaca" Jelena i Ivan… »
Ivan Marinković i Jelena oči u oči nakon prevare: "Ja nju volim", od nje traži samo jednu stvar: "Meni je to potrebnije"
Blic 10.07.2024
Jelena Marinković prevarila je partnera Ivana Marinkovića sa Urošem Rajčićem, a sinoć su prvi put, van crnog stola, popričali o svom odnosu. Ivan je nakon razgovora sa Urošem prišao Jeleni i sasuo joj sve u lice. Ivan ju je sve vreme molio samo… »
"Mazili smo se dva sata, rekla mi je da je planirala da se razvede": Brutalno suočavanje Ivana Marinkovića i Uroša: Otkrio…
Blic 10.07.2024
Ivana Marinkovića je u "Eliti" prevarila supruga Jelena Marinković sa Urošem Rajčićem. Uroš i Ivan su se sinoć prvi put suočili i rekli sve jedno drugome. Uroš je tom prilikom izneo svoju stranu priče o aferi sa Jelenom. - Kako je bilo u… »
Prva ispovest Jelene Marinković nakon što je prevarila ivana: Otkrila sve o odnosu sa Urošem: "Desila se ta intima"
Blic 10.07.2024
Ivan Marinković u "Eliti" je saznao za neverstvo supruge Jelene, a nakon toga počeli su da iznose sav prljav veš iz svog odnosa. Jelena je sada, prvi put, progovorila o detaljima prevare, a kako je istakla, ne zna šta je bio okidaš za prevaru. -… »
Muž vs ljubavnik! Brutalno suočavanje Ivana Marinkovića i Uroša: Mazila me 2 sata, rekla da će se razvesti! Svi detalji…
Kurir 10.07.2024
Ivana Marinkovića je u "Eliti" prevarila supruga Jelena Marinković sa Urošem Rajčićem. Uroš i Ivan su se sinoć prvi put suočili i rekli sve jedno drugome. Uroš je tom prilikom izneo svoju stranu priče o aferi sa Jelenom. - Kako je bilo u… »
Vesti dana »
Požar u nelegalnom objektu za smeštaj starih u Vojki - dve osobe stradale, dve povređene, 23 evakuisane
RTV pre 1 satjoš 46 povezanih
Akademija umetnosti u Novom Sadu zahteva oslobađanje studenta Relje Stanojevića
Nova pre 5 satijoš 3 povezane
Stiže sneg u Srbiju: Veliko zahlađenje pred nama, pa nagli skok temperature
Mondo pre 0 minutajoš 32 povezane
Vučić: Verujem u snažnije partnerstvo sa SAD pod vođstvom Trampa
Insajder pre 46 minutajoš 27 povezanih