Povezane vesti
Probudimo supermoći
Radar 10.07.2024
Na sajtu exitfest.org, pored ostalog, najavljuju da će sa Tvrđave zagrmeti rifovi kultne Killing in the Name iz gitare Toma Morela, koosnivača benda Rage Against the Machine. Od 10. do 14. jula, na Petrovaradinskoj tvrđavi održava se Exit, višestruko… »
VIDEO: Baby Lasagna uzbuđen zbog nastupa u Novom Sadu: "Prevrće mi se u želucu i imam tremu"
Radio 021 10.07.2024
Danas je nulti dan Exita, a čast da nastupa prvi i da otvori program pripala je Baby Lasagni. Njega će pratiti umetnici nove generacije poput Iniko i Buraka Jetera, a kao specijalni gost nastupiće Dimas Kudajbergen, cenjeni svetski vokal. Stižu i Alison… »
Led Na egzitu probija bejbi lazanja Marko Purišić: "Prevrće mi se u stomaku i imam tremu, ali jedva čekam" Evo detaljnog vodiča…
Kurir 10.07.2024
Sve je spremno za početak Egzita. Za samo nekoliko sati, od 10. do 14. jula, jedinstveno zvezdano pleme okuplja se na Petrovaradinskoj tvrđavi, a sa uzbuđenjem se iščekuju nastupi nekih od najvećih svetskih muzičara iz široke i šarene žanrovske lepeze… »
Vesti dana »

Istraga i hapšenja u slučaju pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 140 povezanih

Dodik pravosnažno osuđen na godinu dana zatvora i zabranu političkog delovanja
BBC News pre 42 minutajoš 46 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji i američke carine koje utiču na domaću privredu i globalna tržišta
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 40 povezanih

Da li Jugoistočna Srbija po klimi postaje slična Španiji i Grčkoj?
Biznis i finansije pre 1 satjoš 35 povezanih