Povezane vesti
Probudimo supermoći
Radar 10.07.2024
Na sajtu exitfest.org, pored ostalog, najavljuju da će sa Tvrđave zagrmeti rifovi kultne Killing in the Name iz gitare Toma Morela, koosnivača benda Rage Against the Machine. Od 10. do 14. jula, na Petrovaradinskoj tvrđavi održava se Exit… »
VIDEO: Baby Lasagna uzbuđen zbog nastupa u Novom Sadu: "Prevrće mi se u želucu i imam tremu"
Radio 021 10.07.2024
Danas je nulti dan Exita, a čast da nastupa prvi i da otvori program pripala je Baby Lasagni. Njega će pratiti umetnici nove generacije poput Iniko i Buraka Jetera, a kao specijalni gost nastupiće Dimas Kudajbergen, cenjeni svetski vokal. Stižu i… »
Led Na egzitu probija bejbi lazanja Marko Purišić: "Prevrće mi se u stomaku i imam tremu, ali jedva čekam" Evo detaljnog…
Kurir 10.07.2024
Sve je spremno za početak Egzita. Za samo nekoliko sati, od 10. do 14. jula, jedinstveno zvezdano pleme okuplja se na Petrovaradinskoj tvrđavi, a sa uzbuđenjem se iščekuju nastupi nekih od najvećih svetskih muzičara iz široke i šarene žanrovske… »
Vesti dana »
„Nasilje u porodici nije privatna stvar“: Od početka godine u porodičnom nasilju ubijeno 17 žena (VIDEO)
Zoom UE pre 5 satijoš 33 povezane
Fizički sukob poslanika vladajuće koalicije i opozicije u Skupštini Srbije
BBC News pre 32 minutajoš 166 povezanih
Opozicija u Novom Sadu traži suspenziju policajaca za koje tvrde da su pretukli jednog od uhapšenih na protestu
Slobodna Evropa pre 5 satijoš 24 povezane
Brod pun turista potonuo u području prepunom ajkula! Oglasili se Seničić i ambasada Srbije u Kairu o brodolomu kod Egipta: "Čekamo još informacija..."
Kurir pre 39 minutajoš 20 povezanih
Sledeće nedelje skraćeni časovi u svim školama u Srbiji, kažu prosvetni sindikati
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 27 povezanih