Повезане вести

Никола Топић: Имаћу годину дана да дижем тегове, отац ме научио суштини

Никола Топић: Имаћу годину дана да дижем тегове, отац ме научио суштини

Данас 10.07.2024
Американци врло заинтересовани за здравствено стање новог кошаркаша Оклахома Сити Тандера. Био је пројектовасн као један од првих пет избора на овогодишњем НБА драфту, међутим тешка повреда колена проузроковала је да Никола… »
Топић емотиван: ‘Отац ме је научио суштини!’

Топић емотиван: ‘Отац ме је научио суштини!’

Хот спорт 10.07.2024
Привлачи доста пажње млади српски плејмејкер. На НБА драфту Никола Топић изабран је од стране Оклахома Сити Тандера, али је одмах било јасно да ће готово сигурно прву сезону морати да пропусти, због повреде. – Лоше је што ћу… »
Никола Топић: За годину дана ћу сигурно бити спремнији за све

Никола Топић: За годину дана ћу сигурно бити спремнији за све

Политика 10.07.2024
ОКЛАХОМА СИТИ - Лоше је што ћу пропустити практично читаву сезону, али ће то имати и своје позитивне стране. Имаћу читаву годину за дизање тегова, за добру исхрану, за учење о НБА генерално. За годину дана ћу сигурно бити… »
Топић пропушта читаву сезону, зна како ће искористити

Топић пропушта читаву сезону, зна како ће искористити

Спортске.нет 10.07.2024
Момак који представља будућност српске кошарке Никола Топић мораће да се начека на свој деби у најјачој лиги света. Биран је са 12. места од стране Оклахома сити Тандера. Опоравак од тешких повреда ће га на дуже време склонити… »
Топић: "Имаћу читаву годину за дизање тегова"

Топић: "Имаћу читаву годину за дизање тегова"

Б92 10.07.2024
Нови играч Оклахома Сити Тандера Никола Топић је говорио о предстојећој сезони и шта га очекује. Топић је задобио тежу повреду колена, што значи да ће да се посвети опоравку како би што спремнији дочекао деби у НБА лиги. Он је… »

Вести дана »