Повезане вести

"Четири година сам је терао да иде код гинеколога": Иван Маринковић изнео интиму из брака са Јеленом, па јој јавно запретио

"Четири година сам је терао да иде код гинеколога": Иван Маринковић изнео интиму из брака са Јеленом, па јој јавно запретио

Блиц 10.07.2024
Иван Маринковић у "Елити" сазнао је за неверство своје супруге Јелене Илић, и од тада не престају да износе прљав веш из свог односа. Сада се у емисији "Питања гледалаца" повела тема о томе зашто је Иван ударио Јелену рекавши… »
Иван и Јелена проговорили о помирењу После преваре и скандала открили праву истину о свом односу

Иван и Јелена проговорили о помирењу После преваре и скандала открили праву истину о свом односу

Ало 10.07.2024
Током емисије "Питања гледалаца" Јелена и Иван проговорили су о евентуалном закопавању ратних секира. Јелена Маринковић признала је Ивану да га је преварила са цимером, а супружници су сада проговорили о помирењу. Током… »
Шок! Иван и Јелена након јавне преваре искрено о помирењу: Открили да ли ће дати још једну шансу свом браку, настао мук

Шок! Иван и Јелена након јавне преваре искрено о помирењу: Открили да ли ће дати још једну шансу свом браку, настао мук

Курир 10.07.2024
Пред само финале "Елите" Јелена Маринковић признала је да је преварила Ивана Маринковића са Урошем Рајачићем. Откако је признала своје неверство, свађе између супружника не престају, а сада су током емисије "Питања гледалаца"… »
Јелена први пут искрено, након што је преварила Ивана: Поменула Уроша, а онда и трудноћу!

Јелена први пут искрено, након што је преварила Ивана: Поменула Уроша, а онда и трудноћу!

Телеграф 10.07.2024
Препоручујемо. Пред сам крај овогодишње Елите, догодило се нешто неочекивано, а сада је Јелена, први пут проговорила о неверству и детаљима преваре. Иван Маринковић у "Елити" је сазнао за неверство супруге Јелене, а након тога… »
Прва исповест Јелене Маринковић након јавне преваре! Отворила душу и признала све: "Десило се, живот са Иваном био је бедан!"…

Прва исповест Јелене Маринковић након јавне преваре! Отворила душу и признала све: "Десило се, живот са Иваном био је бедан!"…

Ало 10.07.2024
Јелена сматра да је Иван човек који није амбициозан и да је она била покретач свега. Учесница Елите Јелена Маринковић одлучила је да проговори о својој прељуби, те јавно изнесе све детаље и шта се то дешавало са Урошем… »

Вести дана »