Повезане вести
Миљуш: Дачић обмањује јавност како би се додворио Вучићу
Нови магазин 10.07.2024
Члан Председништва Странке слободе и правде (ССП) Бранко Миљуш саопштио је данас да је председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић, тврдњом да је Срђан Шкоро позивао на убиство Данила Вучића, обмануо јавност како… »
Миљуш (ССП): Дачић обмањује јавност како би се додворио Вучићу
Бета 10.07.2024
Члан Председништва Странке слободе и правде (ССП) Бранко Миљуш саопштио је данас да је председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић, тврдњом да је Срђан Шкоро позивао на убиство Данила Вучића, обмануо јавност како… »
„Дачић је служио брачном пару Милошевић, а сад Вучићу“: Бранко Миљуш одговара на оптужбе лидеру СПС
Нова 10.07.2024
Поводом изјаве министра полиције Ивице Дачића да Странка слободе и правде сноси одговорност за наводне претње председнику Србије Александру Вучићу и његовој породици, реаговао је потпредседник ССП Бранко Миљуш. „Када се Ивица… »
Миљуш (ССП): Дачић обмањује јавност како би се додворио Вучићу
Данас 10.07.2024
"Ако имам кофер, шта има Ђилас": Дачић: Желим му да још дуго остане лидер опозиције, јер док власт има такву опозицију, не…
Блиц 10.07.2024
Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је данас да од када постоји СПС говори се да само што није пропала, а да они 16. и 17. јула обележавају 34 године постојања. - Кад… »
Дачић наставља рат са Ђиласом: Желим му да још дуго остане лидер опозиције
Нова 10.07.2024
Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да од када постоји СПС говори се да само што није пропала, а да они 16. и 17. јула обележавају 34 године постојања. „Кад је реч… »
Дачић: Социјалисти нису пропали нити су нечији привезак, у јулу славимо 34 године новог живота
Радио 021 10.07.2024
Председник СПС Ивица Дачић изјавио је да опозиција стално прича како социјалисти само што нису пропали и да су нечији привезак што је, како је навео, глупост. "Ми славимо у јулу 34 године странке. Овог новог живота, да не причамо… »
Ако ја имам кофер, шта је код њега: Дачић одговорио Ђиласу, оптуживши најближу родбину његове супруге за сарадњу са Шарићем…
Данас 10.07.2024
Председник Социјалистичке партије Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је данас да од када постоји СПС говори се да само што није пропала, а да они 16. и 17. јула обележавају 34 године постојања. „Кад је реч… »
Вести дана »
Јокићу недостајао скок за трипл-дабл, Денвер савладао Шарлот (ВИДЕО)
РТВ пре 40 минутајош 19 повезаних
Стабилније време уз честу маглу: детаљна временска прогноза за данас и наредне дане
Глас југа пре 35 минутајош 13 повезаних