Повезане вести

Језива исповест жене која је преживела ујед стршљена: Осетила сам јак убод, цело тело се осуло, гушила сам се, а онда...

Језива исповест жене која је преживела ујед стршљена: Осетила сам јак убод, цело тело се осуло, гушила сам се, а онда...

Курир 10.07.2024
Мушкарац (45) из Медвеђе умро је јуче на кућном прагу од уједа стршљена, пише Југмедиа. Мештани кажу да га је стршљен ујео у вену на врату. Наиме, стршњен је највећи инсект из породице оса и његов ујед може бити смртоносан… »
Шта да урадите кад вас убоде стршљен? Његов отров садржи супстанцу која је опасна за људе

Шта да урадите кад вас убоде стршљен? Његов отров садржи супстанцу која је опасна за људе

Цити магазине 10.07.2024
Један стршљен може да убоде једном или више пута, а понекад се стршљени роје, што може да доведе до десетина или стотина убода. Стршљени су инсекти који припадају породици оса и познати су по својој непријатној жаоци. Они су… »
Убод стршљена може бити смртоносан: У њиховом отрову налази се опасна супстанца за људе и једну ствар морате одмах да…

Убод стршљена може бити смртоносан: У њиховом отрову налази се опасна супстанца за људе и једну ствар морате одмах да…

Нова 10.07.2024
Јуче су домаћи медији објавили да је четрдесетпетогодишњи мушкарац из Медвеђе умро од уједа стршљена на кућном прагу и да није стигао да позове Хитну помоћ. Како се наводи стршљен га је ујео за вену на врату. Када је убод… »

Вести дана »