Повезане вести
Велики број мештана дочекао Вучића код велике српске светиње: Председник обишао реконструисани пут Студеница - Рудно…
РИНА 10.07.2024
Велики број мештана дочекао Вучића код велике српске светиње: Председник обишао реконструисани пут Студеница - Рудно (ФОТО)(ВИДЕО) Краљево – Председник Србије, Александар Вучић, обишао је данас реконструисани пут… »
Вучић: Краљево ће добити дијагностички центар, имаће са свих страна аутопут
ИндексОнлине 10.07.2024
РУДНО – Председник Србије Александар Вучић најавио је данас да ће радови на изградњи дијагностичког центра у Краљеву почети до краја ове године или у марту следеће. “Јесмо обећали дијагностички центар и урадићемо га. Само што… »
Вучић: У пут Студеница - Рудно уложено шест милиона евра, држава је у бољем стању него што је икада била, улаже се свуда…
Глас Западне Србије 10.07.2024
Краљево - Председник Србије Александар Вучић обишао је данас реконструисани пут Студеница - Рудно и разговарао са мештанима. „Пре свега, хвала људи, нисам ни знао да треба да говорим. Срећан сам што сам овде, дали смо, не мали… »
Вучић посетио манастир Студеницу: Јако је важно да нам путеви буду добри, да долазе људи и уче о својој прошлости и култури…
Глас Западне Србије 10.07.2024
Председник Србије Александар Вучић обилази данас реконструисани пут Студеница - Рудно и са мештанима. Председник Вучић најпре је посетио манастир Студеницу и разговарао са игуманом Тиханом. „Мало људи има по селима. И по Зевику… »
Вести дана »
Бачулову одређен притвор од 30 дана, он тврди да је сазнао из медија
Данас пре 1 сатјош 35 повезаних
(БЛОГ) Јаћимовић и његов син штрајкују глађу: "Изгубио сам вољу за животом кад сам видео колико су децу испребијали"
Н1 Инфо пре 3 сатајош 48 повезаних
Ево шта Србију чека вечерас и где ће падати снег: У 17.45 часова стигла је ова најава!
Ало пре 22 минутајош 67 повезаних
Почињу преговори о промени власништва у НИС-у! Огласио се генерални директор и открио детаље
Ало пре 12 минутајош 23 повезане