Повезане вести

Светислав Пешић поздравио Ђоковића: Толико сам поносан на њега

Светислав Пешић поздравио Ђоковића: Толико сам поносан на њега

Данас 10.07.2024
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић се на конференцији за новинаре обратио и најтрофејнијем тенисеру Новаку Ђоковићу, а све уз речи хвале. Пешић је истакао да је веома поносан на Ђоковића. „Волео бих да… »
Шта чека кошаркаше Србије: И Давидовац повређен, коначан списак за Олимпијске игре 23. или 24. јула

Шта чека кошаркаше Србије: И Давидовац повређен, коначан списак за Олимпијске игре 23. или 24. јула

Данас 10.07.2024
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић изјавио је данас на конференцији за новинаре у Београду да тренутно није задовољан физичким стањем екипе, али и додао да се „види помак“. „Нисам задовољан тренутним… »
Пешић: Нисам задовољан физичким стањем екипе

Недељник 10.07.2024
(Бета) – Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић изјавио је да тренутно није задовољан физичким стањем екипе, али и додао да се „види помак“. „Нисам задовољан тренутним физичким стањем екипе, увек може… »

Радио сто плус 10.07.2024
“Нисам задовољан тренутним физичким стањем екипе, увек може боље, али добро је да се види помак. Играчи долаза из различитих средина и сада треба да се навикнемо једни на друге и да се уклопимо, а времена нема много. Прва… »
Светислав Пешић се обратио нацији после првог дела припрема! Кари о повређеним играчима и открио када ће објавити коначан…

Светислав Пешић се обратио нацији после првог дела припрема! Кари о повређеним играчима и открио када ће објавити коначан…

Курир 10.07.2024
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић обратио се нацији и јавности поводом досадашњег дела припрема и свега онога што је урађено до овог тренутка. Селектор је као и увек имао много информација које је поделио… »
Селектор Пешић упитан о тимској хемији, па поручио: "Треба да купите моју књигу, немојте да држим клинику..."

Селектор Пешић упитан о тимској хемији, па поручио: "Треба да купите моју књигу, немојте да држим клинику..."

Телеграф 10.07.2024
Имао је и поруку за новинаре. Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић одржао је конференцију за медије након завршене прве фазе припрема за Олимпијске игре у Паризу, док ће другу фазу одрадити у Лиону, па потом… »
Ово многе занима! Селектор Светислав Пешић о повреди Николе Јовића: Ево какво је стање сјајног кошаркаша, ове речи радују!…

Ово многе занима! Селектор Светислав Пешић о повреди Николе Јовића: Ево какво је стање сјајног кошаркаша, ове речи радују!…

Курир 10.07.2024
Кошаркаши Србије завршили су први део припрема пред почетак Олимпијских игара у Паризу. Селектор наше репрезентације Србије Светислав Пешић обратио се нацији тим поводом и сумирао утиске досадашњег дела припрема и свега онога… »
Да ли ово треба да брине? Селектор Пешић открио када ћемо знати коначан списак репрезентације

Да ли ово треба да брине? Селектор Пешић открио када ћемо знати коначан списак репрезентације

Телеграф 10.07.2024
Говорио је популарни Кари о многим темама, а како каже, екипа још увек није на оном нивоу на којем би он желео да буде. Кошаркашка репрезентација Србије окончала је први део припрема за Олимпијске игре у Паризу, а том приликом… »
Моћне речи Пешића о Ђоковићу и свађи са навијачима: "Поносан што је узео микрофон и рекао овима тамо..."

Моћне речи Пешића о Ђоковићу и свађи са навијачима: "Поносан што је узео микрофон и рекао овима тамо..."

Телеграф 10.07.2024
Осврнуо се Пешић на бројне теме, а једна од њих било је и учешће Новака Ђоковића на Вимблдону и Олимпијскеим играма. Кошаркашка репрезентација Србије одрадила је први део припрема за предстојеће Олимпијске игре, а пред другу… »
Пешић коментарисао групу Србије на ОИ: "Ја сам рекао да ће Порторико бити најозбиљнији..."

Пешић коментарисао групу Србије на ОИ: "Ја сам рекао да ће Порторико бити најозбиљнији..."

Телеграф 10.07.2024
Говорио је Пешић о многобројним темама, а једна које се посебно дотакао јесте и група Србије у Паризу, где су осим Орлова и САД, Јужни Судан и Порторико. Кошаркаши Србије окончали су први део припрема пред Олимпијске игре које ће… »
Селектор Пешић открио стање Николе Јовића: "Видећемо да ли га могу припремити..."

Селектор Пешић открио стање Николе Јовића: "Видећемо да ли га могу припремити..."

Телеграф 10.07.2024
Дотакао се селектор и повређеног Јовића. Почетак Олимпијских игара у Паризу је све ближе, а кошаркаши Србје завршили су први део припрема. Управо тим поводом, на конференцији за медије говорио је селектор кошаркашке… »

Вести дана »