Povezane vesti
“Noje cirher cajtung”: Đoković protiv celog sveta
Vesti online 10.07.2024
“Đoković protiv celog sveta. To je uloga u koju ga, po mišljenju Srbina, stalno guraju. Ali, koju ponekad i sam traži. Neretko se čini da on može iz te borbe i da dobije snagu”, piše švajcarski list “Noje cirher cajtung”. Glasine i predrasude „Ruuune“ i… »
Švajcarski list: "Đoković protiv celog sveta"
B92 10.07.2024
Đoković protiv celog sveta. To je uloga u koju ga, po mišljenju Srbina, stalno guraju. "Ali koju ponekad i sam traži. Neretko se čini da on može iz te borbe i da dobije snagu", piše švajcarski list "Noje Cirher cajtung". "Tenis živi od atmosfere koja je… »
Švajcarski list: „Đoković protiv celog sveta“
Dojče vele 10.07.2024
„Đoković protiv celog sveta. To je uloga u koju ga, po mišljenju Srbina, stalno guraju. Ali koju ponekad i sam traži. Neretko se čini da on može iz te borbe i da dobije snagu“, piše švajcarski list „Noje Cirher cajtung“. „ Tenis živi od atmosfere koja je… »
Vesti dana »

Drama kod pumpe u Kotežu: Muškarac (29) pucao u gumu parkiranog motocikla, pa pobegao: Kada ga je policija uhvatila usledio je šok
Blic pre 50 minutajoš 15 povezanih

Urednici Junajted medija izrazili zabrinutost zbog smene čelnih ljudi Junajted grupe
Radio sto plus pre 50 minutajoš 18 povezanih

Opozicija i studenti: Imamo Đokovića a zovemo Bolta za Ekspo, diktator kupuje legitimitet
Danas pre 55 minutajoš 65 povezanih

Mićin: Niko neće zaustaviti razvoj Novog Sada,nadam se povratku opozicije u okvir institucija
Euronews pre 35 minutajoš 37 povezanih

Za šta se sumnjiči student koga su uhapsili jutros u Novom Sadu?
Nedeljnik pre 2 satajoš 21 povezana