Povezane vesti
"Ne udaraj me, psihopato": Obezbeđenje uletelo u Belu kuću: Miona i Ša u nikada žešćoj svađi, pljušte uvrede
Blic 10.07.2024
Kako se bliži kraj "Elite" svađe Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša sve su učestalije. Miona i Ša ušli su u novi sukob, a obezbeđenje je uletelo u Belu kuću kako ne bi došlo do fizičkog okršaja. Ša je bio ljubomoran zato što smatra da je… »
ELITA 7: Skandal nikad veći! Miona i Ša u najbrutalnijem okršaju do sada, razdvajalo ih obezbeđenje! (VIDEO)
Svet plus 10.07.2024
U rijalitiju ELITA 7, samo tri dana pred finale i proglašenje pobednika, ponovo je došlo do eskalacije sukoba između Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša. Njihove svađe svakim danom su sve gore, a kako se bliži finale ELITE, Miona više ne može… »
"Ne udaraj me, psihopato!" Žestok okršaj Mione i Ša, ovog puta su prešli svaku meru!
Kurir 10.07.2024
Žestok okršaj između Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša eskalirao je u urlanje i fizičke nasrtaje. Naime, reper je primetio da su Mioni teško pale uspomene Maje Marinković, jer je saznala da Stanislav Krofak ima bolje mišljenje o Maji, nego o… »
Ša nasrnuo na mionu, ona mu brutalno uzvratila! Kamere zabeležile strašan trenutak u Eliti, skandal dobija novi epilog!
Alo 10.07.2024
Miona je u jednom momentu Aleksića "izudarala" torbom. Žestok verbalni okršaj dogodio se između Mione Jovanović i Nenada Aleksića. Naime, Ša je primetio da su Mioni teško pale uspomene Maje Marinković, jer je saznala da Stanislav Krofak ima bolje… »
Vesti dana »

Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 4 minutajoš 21 povezana

Namračilo se nad Srbijom, pljušti bez prestanka već satima! Evo do kada će padati kiša, uz obilne pljuskove
Telegraf pre 40 minutajoš 20 povezanih

Suđenje za napade na studente FDU: Optuženi žele sporazume sa tužilaštvom
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih