Povezane vesti
"Počeo sam da kopam grobnicu" Predomislio se otac vehabije koji je ranio žandarma: Zbog njegove odluke meštani najavili protest…
Kurir 10.07.2024
Telo Miloša Žujovića (25), koji je u terorističkom napadu ispred izraelske ambasade u Beogradu teško samostrelom ranio žandarma Miloša Jevremovića (34), još nije sahranjeno. Njegov otac Zoran rekao je da će on preuzeti telo. Miloš Žujović, koji je… »
Predomislio se otac vehabije koji je ranio žandarma "Počeo sam da kopam grobnicu"- zbog njegove odluke meštani najavili protest…
Dnevnik 10.07.2024
Telo Miloša Žujovića (25), koji je u terorističkom napadu ispred izraelske ambasade u Beogradu teško samostrelom ranio žandarma Miloša Jevremovića (34), još nije sahranjeno. Njegov otac Zoran rekao je da će on preuzeti telo. Miloš Žujović, koji je… »
"Sam mu kopam grob": Otac vehabije koji je samostrelom ranio žandarma se predomislio: Zbog njegove ideje meštani najavljuju…
Blic 10.07.2024
Vesti dana »

Puštena u rad treća deonica od novog sada do Subotice: Vojvodina brzom prugom povezana sa Beogradom u minutima
Mondo pre 2 satajoš 61 povezana

Redovan putnički saobraćaj na brzoj pruzi Beograd - Subotica počinje 8. oktobra
Novi magazin pre 33 minutajoš 31 povezana

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 44 minutajoš 26 povezanih

Ovog puta sneg je stvarno iznenadio putare: Nestajala struja, voda, a šteta će se tek sabirati
N1 Info pre 18 minutajoš 23 povezane