Повезане вести

Марија Шерифовић није једина, и ова позната дама добиће бебу уз помоћ сурогат мајке

Марија Шерифовић није једина, и ова позната дама добиће бебу уз помоћ сурогат мајке

Свет & Скандал 10.07.2024
Сурогат мајчинство постаје све чешће и код нас Сурогат мајчинство у свету је одавно постало нешто не тако ретко, а звезде попут Никол Кидман, Ким Кардашијан или Саре Џесике Паркер су управо захваљујући сурогат мајци добиле… »
„Из Солуна сам три ембриона пребацила у Грузију“: Оља Црногорац уз помоћ сурогат мајке хтела да добије дете

„Из Солуна сам три ембриона пребацила у Грузију“: Оља Црногорац уз помоћ сурогат мајке хтела да добије дете

Нова 10.07.2024
Водитељка Оља Црногорац први пут је сада проговорила о покушају да добије бебу уз помоћ сурогат мајке. Како је истакла, своје ембрионе је пренела за Грузију, али сви покушаји су били безуспешни. „Ја сам ту вест примила са… »
"Пребацила сам 3 ембриона из солуна у Грузију" Оља Црногорац покушала да добије дете уз помоћ сурогат мајке: Проговорила о…

"Пребацила сам 3 ембриона из солуна у Грузију" Оља Црногорац покушала да добије дете уз помоћ сурогат мајке: Проговорила о…

Курир 10.07.2024
Певачица Оља Црногорац годинама води битку за потомство, а сада је први пут проговорила о покушају да добије бебу уз помоћ сурогат мајке. Оља је своје ембрионе пренела за Грузију, али сви покушаји су били безуспешни. - Ту вест… »
Водитељка уз помоћ сурогат мајке покушала да добије дете: "Из Солуна сам три ембриона пребацила у Грузију"

Водитељка уз помоћ сурогат мајке покушала да добије дете: "Из Солуна сам три ембриона пребацила у Грузију"

Телеграф 10.07.2024
Препоручујемо. Водитељка Оља Црногорац први пут је сада проговорила о покушају да добије бебу уз помоћ сурогат мајке. Наиме, како је Оља истакла, она је своје ембрионе пренела за Грузију, али сви покушаји су били безуспешни. -… »
"Из Солуна сам три ембриона пребацила у Грузију": Оља Црногорац уз помоћ сурогат мајке хтела да добије дете: "Срце ми се…

"Из Солуна сам три ембриона пребацила у Грузију": Оља Црногорац уз помоћ сурогат мајке хтела да добије дете: "Срце ми се…

Блиц 10.07.2024
Водитељка Оља Црногорац први пут је сада проговорила о покушају да добије бебу уз помоћ сурогат мајке. Наиме, како је Оља истакла, она је своје ембрионе пренела за Грузију, али сви покушаји су били безуспешни. - Ја сам ту вест… »

Вести дана »