Povezane vesti

Olja Crnogorac: Emotivna ispovest o borbi za potomstvo, surogat majčinstvu i neispunjenim snovima!

Olja Crnogorac: Emotivna ispovest o borbi za potomstvo, surogat majčinstvu i neispunjenim snovima!

Svet plus 10.07.2024
Olja Crnogorac u svojoj emotivnoj ispovesti, otkrila je sbvorbu i teške trenutke kroz koje je prošla da bi se ostvarila u ulozi majke. U emisiji "Intrigantno" na televiziji K1, bivša voditeljka otkrila je da je prenela svoje embrione u Gruziju u nadi… »
Marija Šerifović nije jedina, i ova poznata dama dobiće bebu uz pomoć surogat majke

Marija Šerifović nije jedina, i ova poznata dama dobiće bebu uz pomoć surogat majke

Svet & Skandal 10.07.2024
Surogat majčinstvo postaje sve češće i kod nas Surogat majčinstvo u svetu je odavno postalo nešto ne tako retko, a zvezde poput Nikol Kidman, Kim Kardašijan ili Sare Džesike Parker su upravo zahvaljujući surogat majci dobile decu. Naša pop… »
„Iz Soluna sam tri embriona prebacila u Gruziju“: Olja Crnogorac uz pomoć surogat majke htela da dobije dete

„Iz Soluna sam tri embriona prebacila u Gruziju“: Olja Crnogorac uz pomoć surogat majke htela da dobije dete

Nova 10.07.2024
Voditeljka Olja Crnogorac prvi put je sada progovorila o pokušaju da dobije bebu uz pomoć surogat majke. Kako je istakla, svoje embrione je prenela za Gruziju, ali svi pokušaji su bili bezuspešni. „Ja sam tu vest primila sa velikom dozom sreće jer… »
"Prebacila sam 3 embriona iz soluna u Gruziju" Olja Crnogorac pokušala da dobije dete uz pomoć surogat majke: Progovorila o…

"Prebacila sam 3 embriona iz soluna u Gruziju" Olja Crnogorac pokušala da dobije dete uz pomoć surogat majke: Progovorila o…

Kurir 10.07.2024
Pevačica Olja Crnogorac godinama vodi bitku za potomstvo, a sada je prvi put progovorila o pokušaju da dobije bebu uz pomoć surogat majke. Olja je svoje embrione prenela za Gruziju, ali svi pokušaji su bili bezuspešni. - Tu vest sam primila sa… »
Voditeljka uz pomoć surogat majke pokušala da dobije dete: "Iz Soluna sam tri embriona prebacila u Gruziju"

Voditeljka uz pomoć surogat majke pokušala da dobije dete: "Iz Soluna sam tri embriona prebacila u Gruziju"

Telegraf 10.07.2024
Preporučujemo. Voditeljka Olja Crnogorac prvi put je sada progovorila o pokušaju da dobije bebu uz pomoć surogat majke. Naime, kako je Olja istakla, ona je svoje embrione prenela za Gruziju, ali svi pokušaji su bili bezuspešni. - Ja sam tu vest… »
"Iz Soluna sam tri embriona prebacila u Gruziju": Olja Crnogorac uz pomoć surogat majke htela da dobije dete: "Srce mi se…

"Iz Soluna sam tri embriona prebacila u Gruziju": Olja Crnogorac uz pomoć surogat majke htela da dobije dete: "Srce mi se…

Blic 10.07.2024
Voditeljka Olja Crnogorac prvi put je sada progovorila o pokušaju da dobije bebu uz pomoć surogat majke. Naime, kako je Olja istakla, ona je svoje embrione prenela za Gruziju, ali svi pokušaji su bili bezuspešni. - Ja sam tu vest primila sa velikom… »

Vesti dana »